+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.

Senior Hardware Engineer E&I Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Binnen de industriële automatisering ontwerp en teken jij elektrische en besturingsinstallaties. Een schakelaar aan of een schakelaar uit. Het kan grote gevolgen hebben. Jij weet dat. Als hardware engineer E&I ben jij onze schakelaar. Wat je doet? Je ontwerpt en tekent elektrotechnische en besturingsinstallaties. Het mooie van je werk? De afwisseling. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Barendrecht.


Lever topkwaliteit

Je werkt als senior hardware engineer binnen de industriële automatisering voor het cluster Water & Infra of het cluster Industrie. Jij houdt je onder andere bezig met het opleiden van junior engineers zoals starters, duaal studenten en stagiairs. Daarnaast houdt jij je ook technisch bezig met de ontwerpen en neem je hierin de leiding. Je hebt veelvuldig contact met andere collega’s, zoals projectleiders, werkvoorbereiders, monteurs en software engineers. Richting de klant ben je adviserend en denk je mee aan de beste technische oplossingen. Iedere keer gaat het weer om een andere installatie, andere klanten of verschillende standaarden. Dat maakt jouw werk technisch uitdagend. Bijvoorbeeld het ontwerpen van besturingskasten en verdelers. Of werk aan specialistische oplossingen zoals safety en ATEX. Verschillende technische uitdagingen! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundig senior hardware engineer E&I. Je bent dan onder andere bezig met het:

- Opleiden en wegwijs maken van junior engineers in de projecten en op technisch gebied in onder andere EPLAN
- Verzamelen van informatie over de huidige besturingstechnische installatie van de klant. Je checkt hoe het is ingericht en hoe het ingericht moet worden. Met die informatie ga je aan de slag.
- Uitvoeren van berekeningen en controles. Zo zorg je dat jouw ontwerpen aan alle regels en wensen voldoen.
- Onderhouden van contacten met klanten en leveranciers, als technisch aanspreekpunt. Je hebt een adviserende rol richting de klant.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als een techneut die zijn kennis wil overdragen, plezier in het werk heeft én initiatief durft te nemen. We vinden het belangrijk dat je wil leren en groeien. Je interesseert je in nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Opleidingen en cursussen volgen daarvoor vindt je leuk. Ook voel je je thuis binnen ons bedrijf. En je durft beslissingen te nemen. Ook al weet je niet zeker of het lukt. Gewoon doen! En anders durf je vragen te stellen om erachter te komen hoe het moet. Daarnaast beschik je als zorgvuldig senior hardware engineer E&I over:

- Minimaal een mbo-diploma Industriële Automatisering of Elektrotechniek.
- Minimaal 5 jaar ervaring als hardware engineer in projecten
- Ervaring met industriële hardware en installaties.
- Kennis van EPLAN en AutoCAD

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Vast contract bij indiensttreding.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in