+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Elektrotechniek Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

koen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Stel je voor dat je een baan hebt waarin je jouw passie voor elektrotechniek volledig kunt benutten. Een baan waarin je continu uitdagende opdrachten krijgt, die je echt prikkelen. Een baan waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en begeleid wordt om jouw ambitie als elektrotechnisch specialist waar te maken. Klinkt dat niet geweldig? Dan is de vacature voor werkvoorbereider elektrotechniek bij koen op jouw lijf geschreven. Bij koen krijg je als gepassioneerde elektrotechnicus de perfecte combinatie van stabiliteit en variatie. Uiteraard zorgen we ervoor dat de opdrachten aansluiten bij jouw wensen en interesses. Jij, als specialist op het gebied van elektrotechniek, deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt hen verder. Samen streven we naar vooruitgang. Bovendien is er altijd ruimte voor persoonlijk contact, waarin je kunt sparren met je consultant en collega-specialisten. Verveling is geen optie bij koen. Stilstaan is al helemaal uit den boze. Als werkvoorbereider elektrotechniek heb je een divers takenpakket. Jij zorgt ervoor dat de juiste experts op het juiste moment ingezet worden en fungeert als het aanspreekpunt voor klanten, collega's en leveranciers bij eventuele vragen op elektrotechnisch gebied. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor de juiste materialen, planningen en financiële aspecten. Elke opdracht is een nieuwe kans om te leren en te groeien, waarbij al jouw kennis en vaardigheden van pas komen in het werkveld. Bij koen krijg je de mogelijkheid om je elektrotechnische passie volledig te omarmen. Je werkt aan uitdagende projecten die je groei stimuleren en waarin je jezelf kunt ontplooien. Je wordt ondersteund en begeleid om jouw specialisme verder te ontwikkelen. Elke opdracht biedt nieuwe leermogelijkheden en de kans om je vaardigheden te verbeteren. Binnen een omgeving waarin je kunt sparren met andere experts en waar persoonlijk contact centraal staat, blijf je continu geprikkeld en gemotiveerd. Als deze vacature voor werkvoorbereider elektrotechniek jou aanspreekt en je wilt werken in een omgeving waarin je jouw elektrotechnische passie kunt uiten, groeien en je ambities kunt verwezenlijken, dan ben je bij koen aan het juiste adres.


Ben jij het?

Voor deze vacature werkvoorbereider zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter.

  • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken: Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde.
  • Je bent proactief en wilt voorop lopen in je vak.
  • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.
  • Je deelt graag je kennis met opdrachtgevers en collega’s.
  • Je hebt een elektrotechnische opleiding op mbo-niveau of hoger afgerond.
Wat wij bieden
  • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!
  • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Natuurlijk een goed salaris.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy.
  • Een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
  • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes en kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen.
  • Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.
Waar jij werkt

Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt. Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in