+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

CE Chauffeur Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,85 - € 18,28 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren chauffeur met een CE-rijbewijs en op zoek naar een geweldige nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om smalle straatjes te trotseren en houd je van fysiek werk dat zorgt voor de nodige afwisseling? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Aarzel niet en reageer snel, we kijken ernaar uit om met jou te spreken!


Als CE-chauffeur ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever bij hun klanten. Je bent vriendelijk, behulpzaam en stelt de klant centraal. Je hebt de mogelijkheid om met de vrachtwagen naar de meest prachtige plekken van Nederland te rijden! Jouw hoofdverantwoordelijkheid ligt voornamelijk bij winkeldistributie, maar je zult ook ritten uitvoeren voor andere klanten en leveranciers. Hoe ziet een typische werkdag eruit? Je start vanuit ons distributiecentrum in Barendrecht, waar je de dag begint met een gezellig kopje koffie en een praatje met je collega's. Als je 's nachts of vroeg in de ochtend vertrekt, zal de vrachtwagen meestal al geladen voor je klaarstaan, dankzij de inzet van je collega's in het magazijn. Wanneer je later op de dag vertrekt, zul je zelf meehelpen met het laden van de vrachtwagen. Vandaag staan er meerdere locaties in Nederland op de planning, dus je kunt uitkijken naar een prachtige rit. Je zorgt ervoor dat je de bestellingen op tijd aflevert bij de klanten, neemt lege rolcontainers mee terug en bespreekt eventuele aandachtspunten met de klant voordat je doorgaat naar het volgende adres. Onderweg kan het gebeuren dat je gebeld wordt om nog wat extra lading op te halen bij een leverancier, maar uiteindelijk keer je altijd op tijd terug naar ons distributiecentrum. Het is vanzelfsprekend dat je de vrachtwagen weer schoon en netjes achterlaat. Mocht er onderhoud of een reparatie nodig zijn, dan meld je dit direct.



Gevraagd

  • Je hebt een BCE-rijbewijs en een geldige code 95-certificering nodig voor deze functie. 
  • Klantgerichtheid, probleemoplossend vermogen en zelfstandigheid zijn jouw sterke punten. Je kunt logisch redeneren en hebt oog voor detail.
  • Je bent een echte aanpakker en geniet van fysieke activiteit. Het laden en lossen van rolcontainers is voor jou geen probleem.
  • Werken in de nacht en in het weekend is voor jou geen probleem.


Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van de CAO GGF (€17,85 - €18,28 bruto per uur exclusief toeslagen). 
  • Je werkt in een hecht team, maar krijgt ook veel eigen verantwoordelijkheid. Als chauffeur ben je zelfstandig en kun je ruim van tevoren je rooster inplannen, zodat je ook privétijd goed kunt organiseren. 
  • Flexibele werkdagen en -tijden die bespreekbaar zijn. Werk je graag in het weekend, 's nachts of juist overdag? Of zijn er bepaalde dagen die je liever niet werkt? Geef het aan ons door! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren bij het opstellen van het rooster. 
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever, met de mogelijkheid tot overname!


Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar enthousiaste chauffeurs. Wij zijn een toonaangevende logistieke dienstverlener in de retail- en e-commercesector voor (semi)verse en gekoelde producten. Ons moderne distributiecentrum bevindt zich in het bruisende Barendrecht. Met een team van ongeveer 200 vaste collega's en een even groot aantal uitzendkrachten, verwerken we dagelijks een enorme hoeveelheid (semi)verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers. Wij controleren zorgvuldig de kwaliteit, herverpakken de producten en verzamelen bestellingen op klant- en winkelniveau, om deze uiteindelijk te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Denk hierbij aan alle PLUS-supermarkten in Nederland. Onze leveringen vinden plaats op vaste, afgesproken tijden, waarbij we streven naar de langst mogelijke houdbaarheid en de hoogste kwaliteit van de producten. Wij adviseren onze klanten over de beste manier om hun logistieke keten in te richten. We begrijpen de uitdagingen waar ze mee te maken hebben en bieden passende oplossingen. Onze aanpak is gebaseerd op uitgebreide data-analyse, waardoor we er zeker van zijn dat onze adviezen werken. Klantgericht meedenken is onze kracht en het motiveert ons om onszelf voortdurend uit te dagen en te verbeteren. Als betrouwbare dienstverlener nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Daarom bieden we onze klanten diverse diensten aan, waaronder inkoop- en voorraadbeheer, financiële administratie, terughaallogistiek en klantenservice.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in