+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Chauffeur met groeimogelijkheden naar CE rijbewijs Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,99 - € 17,42 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven C-chauffeur die op zoek is naar een fantastische werkplek waar je de mogelijkheid krijgt om je CE-rijbewijs te behalen? Zie jij werken in de dynamische wereld van winkeldistributie als een uitdagende kans die je niet wilt missen? Verlang je naar stabiliteit en zekerheid voor de toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer direct - we spreken je graag snel!


Als chauffeur ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever bij hun klanten. Vriendelijkheid, behulpzaamheid en klantgerichtheid staan centraal. Je brengt de vrachtwagen naar de meest prachtige plekken van Nederland! Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor winkeldistributie, maar soms voer je ook ritten uit voor andere klanten of leveranciers. Hoe ziet een dag eruit? Je begint vanuit ons distributiecentrum in Barendrecht, waar je de dag start met een kopje koffie en een praatje met je collega's. Als je 's nachts of vroeg in de ochtend vertrekt, staat de vrachtwagen meestal al geladen voor je klaar dankzij je collega's in het magazijn. Als je later op de dag vertrekt, help je zelf met het laden van de vrachtwagen. Vandaag staan er meerdere locaties in Nederland op de planning, dus je kunt uitkijken naar een mooie rit. Je levert bestellingen op tijd af bij onze klanten, neemt lege rolcontainers mee terug, bespreekt eventuele aandachtspunten met de klant en gaat door naar het volgende adres. Soms word je onderweg gebeld om nog extra lading op te halen bij een leverancier, maar uiteindelijk keer je op tijd terug naar ons distributiecentrum. Natuurlijk zorg je ervoor dat je de vrachtwagen weer schoon en netjes achterlaat. Als er onderhoud of reparaties nodig zijn, meld je dit direct.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een BC-rijbewijs en code 95-certificering, essentieel voor deze functie.  
  • Je hebt de ambitie om je CE-rijbewijs te behalen. 
  • Klantgerichtheid en probleemoplossend denken zijn jouw sterke punten. 
  • Je kunt zelfstandig werken en bent een logische denker. 
  • Je bent een aanpakker en houdt van fysieke activiteit. Rolcontainers rollen immers niet vanzelf in en uit de trailer. 
  • Werken in de nacht en in het weekend vormt geen probleem voor jou.


Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van de CAO GGF (€16,99 - €17,42 bruto per uur, exclusief toeslagen). 
  • De mogelijkheid om via Teamflex je CE-rijbewijs te behalen! 
  • Werken binnen een team, maar met veel eigen verantwoordelijkheid. Als chauffeur ben je zelfstandig in je werk. Je rooster is ruim van tevoren bekend, zodat je ook je privéleven goed kunt plannen. 
  • Flexibele werkdagen en -tijden. Werk je graag in het weekend, 's nachts of juist overdag? Of zijn er bepaalde dagen die je liever niet werkt? Laat het ons weten! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren bij het opstellen van het rooster. 
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever, dus kans op overname!


Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur. Wij zijn een logistieke dienstverlener voor (semi)verse en gekoelde producten in de retail- en e-commercesector. Ons distributiecentrum is gevestigd in Barendrecht. We werken samen met ongeveer 200 vaste collega's en een even groot aantal uitzendkrachten. Dagelijks ontvangen we een enorme hoeveelheid (semi)verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers. We controleren de kwaliteit, verpakken ze opnieuw en verzamelen orders op klant- en winkelniveau, om ze uiteindelijk te leveren aan onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan álle PLUS-supermarkten in Nederland. We doen dit op vaste, afgesproken tijden, waarbij we streven naar de langst mogelijke houdbaarheid en de beste kwaliteit van de producten. We adviseren onze klanten over de beste manier om hun logistieke keten in te richten. We begrijpen de uitdagingen waar ze mee te maken hebben en helpen hen met passende oplossingen. Onze aanpak is gebaseerd op uitgebreide data-analyse, waardoor we zeker weten dat onze adviezen werken. Klantgericht meedenken is onze kracht, en het motiveert ons om onszelf voortdurend uit te dagen en te verbeteren. Als dienstverlener nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Daarom bieden we onze klanten verschillende diensten op het gebied van inkoop, voorraadbeheer, financiële administratie, terughaallogistiek en klantenservice.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in