+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker groen Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DUS Dienstverlening

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Voel de lentekriebels en zet de bloemetjes buiten in een baan vol afwisseling! Als Groenvoorziener maak je buitenruimtes mooi en levendig. Je werkt in een team, zorgt voor planten en ruimt op. Elke dag is anders. Je start met een teamoverleg en gaat dan aan de slag. Naast een goed salaris, bieden we fijne extra s voor een zonnige werkdag. Dit is je kans om te groeien in je carrière en te werken aan groen succes! Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Voel jij ook de lentekriebels en ben je klaar om buiten de bloemetjes flink buiten te zetten in een baan vol variatie? We zoeken naar enthousiaste teamspelers voor onze groenvoorziening waar elke dag een nieuw avontuur is en waar je resultaten ziet bloeien!


Het bedrijf!

Onze opdrachtgever, een gerenommeerd hoveniersbedrijf, laat de groene wereld opbloeien met diverse groenvoorzieningsprojecten. Ze bedienen een breed scala aan klanten, van overheidsinstellingen tot flitsende projecten voor bedrijven, instellingen en particulieren.


Over de functie

Als Groenvoorziener ben jij de dynamische kracht die buitenruimtes tot leven wekt. Samen met je team geef je al het groen de zorg die het verdient, met als doel een uitnodigende en aantrekkelijke omgeving te creëren. Jouw dagen zijn gevuld met actie: van het knippen van struiken en heggen tot het wieden van onkruid en het aanmoedigen van planten om te shinen in volle glorie. Naast het op orde houden van groene oases, behoort ook het opruimen van rommel en het onderhouden van paden en looproutes tot jouw takenpakket. Je zorgt ervoor dat al het gereedschap en materiaal in topvorm is, klaar voor een volgende dag vol groene uitdagingen!

Jouw werkdag ziet er ongeveer zo uit:

s Ochtends kom je samen met het team om de dag te plannen. Na het verdelen van de taken trek je gezamenlijk de buitenlucht in. De ochtend staat vaak in het teken van het verzorgen van groenvoorzieningen, waarbij je struiken snoeit, onkruid verwijdert en ervoor zorgt dat planten tot volle bloei komen. Na de pauze ga je verder met het opfrissen van groene gebieden, het opruimen van rommel en het onderhouden van paden en looproutes. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat al het gereedschap spic en span is, klaar voor een nieuwe dag vol groene avonturen. Met een gevoel van voldoening sluit je de dag af, wetende dat je hebt bijgedragen aan het behoud en de verbetering van openbare groene ruimtes, waardoor ze uitnodigend, functioneel en veilig blijven voor iedereen om van te genieten.


Over jou

Jij bent een groene held met liefde voor het vak. Samenwerken met je collegas is als een wandeling door het park voor jou, want je bent een echte teamspeler. Met jullie gezamenlijke inspanningen transformeren jullie groene buitenruimtes tot schitterende plekken. Deze talenten breng jij mee:

• Jouw werk is als een kunstwerk, altijd netjes en verzorgd;

• Je bent fit en klaar voor het fysieke werk dat voor je ligt;

• Rijbewijs B? Check!

• Groene projecten zijn jou niet vreemd, ervaring is een bonus;

• Het zou fantastisch zijn als je een groene of civieltechnische achtergrond hebt;

• Communiceren is jouw tweede natuur, binnen en buiten de organisatie;

• VCA in de pocket of klaar om deze te veroveren.


Aanbod

Wij rollen de groene loper uit voor jou! Word lid van ons vrolijke team en geniet van:

• Een knap salaris, ergens tussen de 2.400 en 3.000 euro bruto per maand;

• Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die de zon laten schijnen;

• Een werkomgeving waar elke dag als een nieuw avontuur voelt;

• De kans om je carrière te laten groeien en de volgende stap te zetten naar groen succes!

Herken je jezelf in deze beschrijving of voel je het groene enthousiasme al kriebelen? Wacht niet langer en spring meteen in dit groene avontuur!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in