+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Voorraadbeheerder Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Green Resource Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Fresh2You is een snelgroeiend bedrijf dat groenten & fruit levert. We zoeken een Medewerker Emballage & Materialen om ons team te versterken. Je houdt de emballagestromen bij en zorgt dat we altijd genoeg verpakkingsmateriaal hebben. Dit is een belangrijke rol in onze logistiek. Je werkt zelfstandig en zorgt dat alles goed loopt. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan onze groei? Lees dan snel verder!
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever

Fresh2You levert een breed pakket groenten & fruit aan klanten in Europa. We zijn een jong bedrijf en groeien snel. Onze ambitie? De klanten iedere dag van onze premium producten voorzien. Dat doen we als betrouwbare partner, die klanten op pole position zet op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Die drive zit in onze genen. Binnen ons bedrijf hebben we korte communicatielijnen en zeer betrokken collega’s, die met hart voor de zaak meewerken aan onze verdere groei. We houden de keten van plant tot klant zo kort mogelijk. Dagelijks hebben we aanleveringen van de eigen teelt locaties in Nederland, Marokko en Senegal of onze teelt- en handelspartners. Onze organisatie zal de komende jaren verder worden uitgebouwd. Wil jij hier met veel energie aan meebouwen?


Functieomschrijving

Als Voorraadbeheerder ben jij de spil in het wiel van onze logistieke operatie. Jouw taak is cruciaal: het nauwkeurig registreren van alle inkomende en uitgaande emballagestromen, inclusief meermalig fust, pallets en tegoeden. Jij bent ook de drijvende kracht achter het afroepen en inkopen van ons verpakkingsmateriaal. Samen met verschillende teams houd je onze processen soepel draaiende. Je zorgt ervoor dat er altijd voldoende emballage en verpakkingsmateriaal op voorraad is en dat de emballage tijdig terugkeert van onze klanten.

Als administratieve duizendpoot ben jij verantwoordelijk voor twee locaties: Barendrecht en Heerle. Je bent betrokken bij alles, van het opvragen en archiveren van verpakkingsspecificaties tot factuurcontrole en het beheren van masterdata in ons ERP-systeem. Jij verzorgt ook de maandelijkse fusttelling. Als eindverantwoordelijke zorg jij ervoor dat alles nauwkeurig wordt bijgehouden. Je boekt emballagebewegingen in ons systeem en fungeert als schakel tussen onze operatie en onze leveranciers.

Kortom, als Voorraadbeheerder ben jij de motor achter onze logistieke efficiëntie en succes. Kom bij ons team en speel een cruciale rol in het vloeiend laten verlopen van onze operationele processen!


Wij bieden
  • Een zelfstandige rol binnen een familiebedrijf;
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Stimulering van eigen ideeën en initiatieven;
  • Werken in een enthousiast team binnen een groeiende en gezonde organisatie;
  • Een informele en persoonlijke werksfeer met aandacht voor plezier in het werk.
Wij vragen
  • Een afgeronde MBO opleiding en relevante werkervaring in de AGF sector;
  • Affiniteit en bekend met emballagestromen in de AGF-sector;
  • Je neemt het initiatief, bent betrokken en regelt het met een nauwkeurige werkhouding;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je kunt goed overweg met automatiseringssystemen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in