+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Personeelsplanner 24-40uur omgeving Rotterdam Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LIT-Recruitment

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag op een unieke locatie, midden op het veilingterrein. Bij ons staat een mensgerichte aanpak centraal, niet harde cijfers. We bieden ruimte voor ontwikkeling en plezier, met regelmatig leuke activiteiten buiten het werk om. Wil jij deel uitmaken van ons succes? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
Samen met een team van personeelsplanners ontzorg je de klant door de planning volledig uit handen te nemen. Dagelijks plan je tussen de 20 en 70 medewerkers per dag. Het gaat om het plannen van logistiek personeel. Naast de dagelijkse plan werkzaamheden, draag je bij aan een foutloze administratie en ondersteun je collega’s bij planningen van andere bedrijven.
Jij gelooft, net als wij, in intensief relatiebeheer en werkt aan een lange termijn relatie met onze klanten. Daar horen targets en keiharde cijfers niet bij; vertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en een mensgerichte aanpak zijn daarentegen onmisbaar in deze functie.

Wie ben je?
Een doener die in kansen en oplossingen denkt en in staat is zelf verantwoordelijkheid te nemen voor eigen planning. Daarbij heb je een afgeronde mbo niveau 4 opleiding, ervaring in de uitzendbranche is een pré, je bent stressbestendig en 24-40 uur per week beschikbaar.

Waar ga je werken?
Een personeel & organisatie bureau dat in 2024 het 25 jarig jubileum gaat vieren! Actief in de wereld van groente en fruit. Wij werken vanuit ons kantoor dat gevestigd is daar waar het gebeurt, namelijk midden op de Dutch Fresh Port, het veilingterrein in Barendrecht/Ridderkerk. Binnen onze organisatie werken wij vanuit meerdere specialismen en je krijgt de ruimte je te ontwikkelen op je eigen vakgebied. Dit doen we met inmiddels 30 collega’s. Wij zijn een gezellig en jong bedrijf, we werken hard maar met ruimte voor plezier! Wij ondernemen regelmatig ook buiten het werk wat leuks met elkaar. Van lekker eten en borrelen tot padellen bij ons in de “achtertuin”.

Aanbod

Wat bieden wij jou?
Je werkt samen in een team met nog 10 ervaren collega’s die jou wegwijs gaan maken in het planners vak. Wij zijn een gezellig en jong bedrijf dat regelmatig leuke uitstapjes onderneemt. Er is voldoende mogelijkheid om je te ontwikkelen.
Flexibele werktijden: je bent beschikbaar om vroege - (start 7.00 uur) en normale - (start 08:30 uur) diensten te werken. Daarnaast zijn wij feestdagen bereikbaar voor onze klanten. Je werkt gemiddeld 2 feestdagen op jaarbasis, je bent bereid bij drukte op zaterdag van 0700-1600 uur (kantoor) of zondag van 0900-1100 uur (vanuit huis) te werken.
Een goed salaris (indicatie 2500 – 3000 bpmnd), reiskostenvergoeding, bovengemiddeld goede pensioenregeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in