+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.

Bakwagenchauffeur C Havi Barendrecht Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

C. & H. Euser Transport

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Hou je van rijden en ben je graag onderweg? Dan is deze baan als bakwagenchauffeur perfect voor jou. Je start vroeg in de ochtend, laadt je vrachtwagen vol en maakt mooie ritten door Nederland en België. Onderweg kom je langs verschillende plekken en bezoek je horecagelegenheden. Je eindigt op tijd voor het avondeten. Je krijgt een goed salaris, toeslagen, reiskostenvergoeding en zelfs korting op je zorgverzekering. Plus, je rijdt in een moderne vrachtwagen. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Bakwagenchauffeur C Havi Barendrecht

Ben je een echte kilometervreter? Dan is deze chauffeurs baan iets voor jou! Mooie routes, lange afstanden en weinig stops.

Wat ga je doen?

Tussen 05:00 en 06:00 uur laad je jouw vrachtwagen vol met voedingsmiddelen voor een fastfood- en een hotelketen. Vanaf Barendrecht maak je je klaar voor weer een mooie route door Nederland en/of België. Voordat je de weg op gaat, doe je nog een bakkie koffie met je collega’s. Je komt langs de mooiste bezienswaardigheden als chauffeur en bezoekt 3 tot 6 horecagelegenheden per dag. Het is veel rijden en je voelt je een echte ‘’king of the road’’. Tijdens de stops is er volop gezelligheid met het hotelpersoneel en soms als je geluk hebt bakken fastfoodmedewerkers een kippetje voor je. De emballage neem je mee terug. Aan het einde van de rit ben je weer terug op het distributiecentrum. Om 16:00 uur eindigt jouw werkdag met soms een korte uitloop. Voldoende vrije tijd en op tijd thuis voor het eten!

Wat neem je mee?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C
  • Je houdt van lange afstanden rijden
  • Je bent graag onder de mensen en een vriendelijke verschijning
  • Je hebt enige ervaring als chauffeur met het rijden met een bakwagen

Wat bieden wij jou?

  •  Een fulltime salaris als C Chauffeur tot €2757,28 bruto per 4 weken
  • Onregelmatigheid toeslagen, reiskosten, 8% vakantiegeld, buiten-de-deur-koffiegeld, pensioen, €3000.- opleidingsbudget      per jaar en korting op je aanvullende zorgverzekering
  • Minimaal 27,5 vakantiedag inclusief ATVExtra toeslagen van 50% bij het werken op zaterdag
  •  Goede werksfeer met toffe collega’s
  •  Een contract van 1 jaar met het voornemen deze te verlengen naar onbepaalde tijd
  •  En als laatste, je rijdt niet voor gek, je krijgt een moderne vrachtwagen ter beschikking om mee te shinen op de weg.

Wie zijn wij?

Wij zijn euser. We kennen elke afslag, iedere B-weg. Elk logistiek centrum, iedere winkelstraat, elke uithoek. Nederland kent voor ons geen geheimen. Zo zijn wij honderd jaar geleden begonnen met paard en wagen in Barendrecht. En houden we nu met 500 wagens en 850 chauffeurs de voorraad van vele ketens en bedrijven op peil. We richten ons op Retail, palletdistributie, horeca en pharma. Onze klanten zijn o.a. Brocacef, Bakker, Picnic, Jumbo, Hema, Technische Unie en de Sligro.

Euser is een echt familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar staan wij voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Niemand is bij ons een nummertje. Dat wordt gewaardeerd door klanten en medewerkers. Dat maakt dat wij blijven groeien.

Lijkt dit je wat? Vul met gierende banden het sollicitatieformulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Toch nog vragen? Bel of Whatsapp onze Recruiter Denise 06-27136688.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in