+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Trixxo

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.750 p/m

Vacature in het kort

In deze rol zet je ideeën om in plannen voor buitenruimtes en infrastructuur. Je werkt aan verschillende projecten, van nieuwe wijken tot reconstructies, en helpt bij het vinden van duurzame oplossingen. Je taken zijn onder andere het aanvragen van offertes en het maken van tekeningen. Je werkt vaak op kantoor, maar soms ook buiten, in samenwerking met verschillende partijen. Je komt in een team van experts en werkt nauw samen met een Projectleider. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij opzoek naar een uitdagende rol waarbij je conceptuele plannen omzet in concrete ontwerpen? Als Werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het realiseren van diverse infrastructuurprojecten, van nieuwe woonwijken tot reconstructies. Met jouw vaardigheden in offerte-aanvragen, tekeningen en onderzoek coördinatie draag je bij aan duurzame oplossingen voor complexe civieltechnische vraagstukken. Doe mee met ons team en bouw samen aan de toekomst van onze steden en dorpen!

Als Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid voor het omzetten van een conceptueel plan naar een gedetailleerd plan met betrekking tot de inrichting van buitenruimtes. Dit omvat de planning en uitvoering van aanleg- en reconstructiewerkzaamheden voor zowel boven- als ondergrondse infrastructuur, zoals ook het civieltechnische aspect van nieuwe woonwijken.

Je taken omvatten het aanvragen van offertes, het uitwerken van tekeningen, het coördineren van milieukundige onderzoeken en het opstellen van civieltechnische notities en bestekken. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en de Projectleider. Het doel is om een ontwerp te creëren dat zowel technisch uitvoerbaar is als rekening houdt met diverse belangen.

Deze rol vereist projectmatig werken aan één of meerdere projecten. Hoewel je meestal op kantoor werkt, kan het voorkomen dat je ook buiten de deur werkt, waarbij je intensief samenwerkt met gemeentes en waterschappen.

Als lid van een team Werkvoorbereiders, die elk projectmatig werken en een eigen expertise hebben, werk je samen met verschillende collega's, afhankelijk van het project waaraan je werkt. Bovendien is er altijd een nauwe samenwerking met een Projectleider.

Ze bieden een salaris van tussen de €3.000 tot €4.750 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.


Wat wij bieden
  • Salaris tussen €3.000 en €4.750 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een werkweek van 32 tot 40 uur
  • 240 vakantie-uren
Wat wij vragen
  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in HBO civiele techniek
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van advies en het beheren van projecten in de civiele techniek. Wij leveren diensten op het gebied van infrastructuur, waterbeheer, milieu en ruimtelijke ordening. Samen met diverse partners in de bouwsector streven we ernaar projecten te realiseren en te begeleiden. Ons hoofddoel is het bijdragen aan duurzame en innovatieve oplossingen voor civieltechnische uitdagingen, waarbij we altijd de wensen en behoeften van onze klanten vooropstellen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in