+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.

Logistiek Teammanager Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.114 - € 4.763 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als een cruciale schakel in de AGF-sector, als Teammanager binnen een Retail Distributiecentrum, leid je een team dat ervoor zorgt dat verse producten tijdig en professioneel hun weg vinden naar klanten. Je draagt bij aan een cultuur van continu verbeteren, waarbij je zowel logistiek als productie aanstuurt. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de dagelijkse genietmomenten van velen door jouw leiderschap en operationele inzichten. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een echte aanpakker en gaat je hart sneller kloppen van de AGF-sector? Houd je wel van uitdagingen in je werk en ben je klaar voor de nieuwe stap in je carrière? Lees dan verder voor meer informatie!

Samen met al je collega’s zorg jij ervoor dat iedereen dagelijks kan genieten van versproducten. Als een van de 6 Teammanagers ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team van zowel logistiek als productie binnen het Retail Distributiecentrum. Je zorgt er samen voor met jouw collega's Teammanagers voor dat het proces van binnenkomst, opslag, productie en verlading van de producten tijdig en professioneel verloopt. Je geeft leiding aan een team van 6 teamleiders en indirect aan een groep van operationele medewerkers. Je zal ook medeverantwoordelijk zijn voor een stuk klachtenafhandeling, je pakt deze correct op en zoekt naar de juiste oplossingen. Verder zorg je er mede voor dat er een cultuur komt van continu verbeteren binnen de logistieke organisatie.

Dit doe je door:
  • Samen met je team te zorgen dat alle producten worden geleverd zoals de klant dit verwacht;
  • Op coachende wijze leiding te geven aan Teamleiders;
  • Pro actief verbetervoorstellen bedenken, uitwerken en deze ook uiteindelijk implementeren;
  • Realiseren van de kpi's binnen het DC proces zoals productiviteit, kwaliteit, tijdigheid, volledigheid, servicegraad en veiligheid;
  • Afdelingsbudgetten en prestatiedoelstellingen te behalen.
Onze opdrachtgever levert het hele jaar door een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan (inter)nationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Door continue (product)innovatie en focus op de optimalisatie van de bedrijfsprocessen zijn ze in staat om hoogwaardige diensten te leveren. Het distributiecentrum is goed voor zo’n 42.000 m2, 77 docks, 43 koelcellen en ruim 400 collega’s. Met zijn allen zorgen zij ervoor dat de ontvangst, opslag en verlading zo soepel mogelijk verloopt, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ga jij geen uitdaging uit de weg en zie jij jezelf hier als Teammanager de klus klaren? Lees dan snel verder en kom het team versterken.

Gevraagd

Binnen het bedrijf hangt er een echte Rotterdamse cultuur: opgestroopte mouwen, het hart op de tong en hand in hand. Er wordt keihard gewerkt en collega’s staan voor elkaar klaar om samen de beste resultaten te behalen. Je herkent jezelf hierin en je gaat resultaatgericht te werk. Door een helicopterview en het stellen van prioriteiten blijf je je team optimaal aansturen, zelfs onder de dagelijkse operationele druk. Je bent sociaal ingesteld en hebt een sterke connectie met de werkvloer, maar je moet ook zeker tegen weerstand kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat je het geen probleem vindt om in een ploegenshift te werken. De ochtendshift start tussen 07:00 uur en 08:00 uur, en die duurt tot 15:30 uur. De avondshift is van 13:00 uur tot ongeveer 21:30 uur / 22:00 uur. Ook kan het voorkomen dat er tussendiensten zijn, dit zijn dan bijvoorbeeld diensten van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Verder beschik je over:
  • Een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur Logistiek of Supply Chain);
  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen een vergelijkbare managementfunctie;
  • Ervaring met WMS, SAP is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • De mogelijkheid om in verschoven diensten te werken (dag en avond).


Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamische organisatie. De dynamiek zorgt vaak voor leuke verhalen aan de keukentafel. Verder krijg je voldoende vrijheid om jezelf te laten zien door mee te denken in de processen. Hier staat natuurlijk ook wat tegenover. De organisatie denkt ook met je mee, er zijn dan bijvoorbeeld uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Ook heb je de mogelijkheid om je verlofdagen bij te kopen en staat vitaliteit hoog in het vaandel, je kan namelijk een fiets via de zaak kopen met belastingvoordeel.

Waar kan je verder op rekenen?
  • Een salaris tussen €3.800,- en €4.400,- bruto per 4 weken;
  • Een basis en aanvullende pensioenregeling;
  • Iedere maand een groot groente-/fruitpakket;
  • 26 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding.
Interesse?

Ben jij de Logistiek Teammanager die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Lisa vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Verder wordt er ook een assessment afgenomen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in