+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Monteur Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie draait alles om het bouwen en onderhouden van verschillende installaties. Je werkt aan belangrijke projecten, van systemen voor drinkwater tot speciale installaties. Elke dag is anders en vol verrassingen. Je gebruikt je technische vaardigheden om problemen op te lossen en samen te werken in een team. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt en klanten tevreden zijn. Na elk project is er tijd om te vieren voordat je aan de volgende uitdaging begint. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Montage van diverse productielijnen en installaties staat centraal in jouw rol. Je krijgt de kans om je te verdiepen in uitdagende projecten binnen industriële automatisering, variërend van cruciale systemen voor drinkwater- en afvalwaterbedrijven tot gespecialiseerde installaties voor productiebedrijven. Als Monteur bij Hoppenbrouwers Barendrecht heb je de vrijheid om je talenten te benutten en je expertise te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Laat jouw technische vaardigheden tot hun recht komen en doe waar je het beste in bent.


Lever topkwaliteit

Bij Hoppenbrouwers Barendrecht staat geen enkel project hetzelfde. Als Monteur kom je terecht in een wereld vol afwisseling en uitdagingen. Of je nu werkt aan splinternieuwe installaties of tweaks doet aan bestaande productielijnen, elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Samen met je team zet je je in om onze projecten tot een succes te maken, of het nu gaat om het produceren van tonnen frietjes of het waarborgen van schoon drinkwater. Hier komt jouw passie voor techniek volledig tot zijn recht terwijl je:

• Installaties monteert, bekabelt en aansluit, soms zelfstandig en soms in teamverband.
• Waakt over je eigen veiligheid en de kwaliteit van je werk.
• Direct contact onderhoudt met klanten om hun behoeften te begrijpen en te vervullen.
• Onderaannemers aanstuurt, zoals specialisten in werktuigbouwkunde of civiele techniek, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.
En wanneer jouw project is afgerond, is het tijd om te juichen en je succes te vieren voordat je je weer stort op de volgende uitdaging die op je wacht. Op naar nieuwe hoogten en spannende avonturen!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

In de wereld van techniek draait alles om mensen. En jij, als technische duizendpoot, brengt een flinke dosis deskundigheid, resultaatgerichtheid en creativiteit met je mee. Met deze eigenschappen op zak, ben jij keer op keer in staat om allerlei installaties succesvol aan te pakken. Als toegewijde monteur heb je:

• Jij hebt minimaal een technische mbo opleiding op niveau 3 afgerond, of vergelijkbare ervaring opgedaan in de praktijk.
• Een rijbewijs B en het VCA Basis certificaat. En als je dit laatste nog niet hebt, geen zorgen, bij ons kun je het behalen.
• Ervaring als monteur in een industriële omgeving

Dit zijn onze richtlijnen, maar we zijn altijd op zoek naar unieke kwaliteiten die jij met je meebrengt. Dus, als je denkt dat jij iets speciaals hebt dat perfect past bij deze rol, aarzel dan niet om ons te verrassen met jouw sollicitatie!



Aanbod

  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Meerdere teamuitjes per jaar.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in