+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barendrecht.
Laad meer vacatures

Chauffeur met groeimogelijkheden naar CE rijbewijs Barendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,99 - € 17,42 p/u

Vacature in het kort

Hou je van rijden en wil je graag C-chauffeur worden? Dan is deze baan perfect voor jou. Je wordt het gezicht van ons bedrijf en brengt met je werk ook goede sfeer. Elke dag start je met koffie en een warm welkom. Je werkt samen met een team dat zorgt dat alles klaarstaat. Je rijdt door het land en zorgt dat alles op tijd is. Na je dag zorg je dat je vrachtwagen goed is voor de volgende dag. We zorgen goed voor je en het materiaal. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij enthousiast van de open weg en droom je ervan om als C-chauffeur je CE-rijbewijs te behalen? Zoek dan niet verder! Onze fantastische werkplek in de wereld van winkeldistributie biedt jou de perfecte kans om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.


Als chauffeur ben jij het stralende gezicht van onze opdrachtgever bij hun klanten. Met een glimlach, behulpzaamheid en een klantgerichte houding breng jij niet alleen de vracht, maar ook positieve ervaringen naar de mooiste plekken van Nederland! Stabiliteit en zekerheid voor de toekomst zijn gegarandeerd.

Elke dag begint met een warm welkom en een kopje koffie onder collega's in ons distributiecentrum in Barendrecht. Of je nu 's nachts of vroeg in de ochtend vertrekt, je vrachtwagen staat klaar om te gaan dankzij ons efficiënte team. Samen met hen zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Je route brengt je langs verschillende locaties in Nederland, waar je op tijd aankomt om bestellingen af te leveren, lege containers terug te nemen en eventuele vragen van klanten te beantwoorden. Flexibiliteit is de sleutel, want soms krijg je onderweg nog een extra lading mee.

Aan het einde van de dag keer je voldaan terug naar het distributiecentrum, waar je ervoor zorgt dat je vrachtwagen weer tiptop in orde is voor de volgende dag. En als er onderhoud of reparaties nodig zijn, meld je dit gewoon - we zorgen goed voor ons materieel en voor jou.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een C-rijbewijs en code 95-certificering (of bereid deze via ons te halen).  
  • Je hebt de ambitie om je CE-rijbewijs te behalen. 
  • Klantgerichtheid en probleemoplossend denken zijn jouw sterke punten. 
  • Je bent een aanpakker en houdt van fysieke activiteit. Rolcontainers rollen immers niet vanzelf in en uit de trailer.


Aanbod

  • Een startsalaris op basis van de CAO GGF (€16,99 - €17,42 bruto per uur, exclusief toeslagen). 
  • De mogelijkheid om via Teamflex je CE-rijbewijs te behalen! 
  • Werken binnen een team, maar met veel eigen verantwoordelijkheid. Als chauffeur ben je zelfstandig in je werk. Je rooster is ruim van tevoren bekend, zodat je ook je privéleven goed kunt plannen. 
  • Flexibele werkdagen en -tijden. Werk je graag in het weekend, 's nachts of juist overdag? Of zijn er bepaalde dagen die je liever niet werkt? Laat het ons weten! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren bij het opstellen van het rooster. 
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever, dus kans op overname!


Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur. Wij zijn een logistieke dienstverlener voor (semi)verse en gekoelde producten in de retail- en e-commercesector. Ons distributiecentrum is gevestigd in Barendrecht. We werken samen met ongeveer 200 vaste collega's en een even groot aantal uitzendkrachten. Dagelijks ontvangen we een enorme hoeveelheid (semi)verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers. We controleren de kwaliteit, verpakken ze opnieuw en verzamelen orders op klant- en winkelniveau, om ze uiteindelijk te leveren aan onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan álle PLUS-supermarkten in Nederland. We doen dit op vaste, afgesproken tijden, waarbij we streven naar de langst mogelijke houdbaarheid en de beste kwaliteit van de producten. We adviseren onze klanten over de beste manier om hun logistieke keten in te richten. We begrijpen de uitdagingen waar ze mee te maken hebben en helpen hen met passende oplossingen. Onze aanpak is gebaseerd op uitgebreide data-analyse, waardoor we zeker weten dat onze adviezen werken. Klantgericht meedenken is onze kracht, en het motiveert ons om onszelf voortdurend uit te dagen en te verbeteren. Als dienstverlener nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Daarom bieden we onze klanten verschillende diensten op het gebied van inkoop, voorraadbeheer, financiële administratie, terughaallogistiek en klantenservice.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in