+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur winkelbouw Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van de Fliert Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.250 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wil jij als installatiemonteur werken in een uitdagende werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is werken bij Van de Fliert Techniek op jouw lijf geschreven. Je werkt aan verschillende projecten in de retail branche, waarbij je verantwoordelijk bent voor het installeren en onderhouden van technische installaties.   

We zijn op zoek naar ervaren installatiemonteurs die niet alleen technisch vakmanschap bezitten, maar ook in staat zijn om een team aan te sturen en leiding te geven op de werkvloer. Ben jij klaar voor deze uitdaging?
 


Dit krijgt een installateur
  • Een competitief brutosalaris, vanaf € 3.250,-
  • Werkkleding, gereedschap & bus van de zaak 
  • Afwisselend en uitdagend werk 
  • Goede/informele verstandhouding met de directie en collega’s.
Installateur bij Van de Fliert Techniek 

Als installatiemonteur bij Van de Fliert Techniek ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van het installatiewerk in de retail branche. Het gaat om verbouw- en nieuwbouwprojecten voor onder andere supermarkten, kledingwinkels en fast food restaurants.  

Geen opdracht is hetzelfde en dat maakt het werken bij Van de Fliert Techniek leuk. Ook de werkzaamheden zijn uiteenlopend, denk bijvoorbeeld aan het installeren van airconditioning, waterinstallatie, beveiliging installaties en sanitaire installaties. Je werkt met moderne technieken en gereedschappen en hebt als zelfstandig monteur de beschikking over een compleet ingerichte bus. 

Het leuke van deze functie is dat je veel vrijheid hebt en in teamverband werkt. Samen zorg je ervoor dat de winkels er tip top uit komen te zien en geniet je uiteindelijk van het teamresultaat. Het werk vindt plaats door het hele land. Hierbij geldt: samen uit, samen thuis. Het komt wel eens voor dat je met je teamgenoten in een hotel overnacht, om zo de volgende dag fris en fruitig verder te werken aan het project. Na afronding van het project keer je samen met een tevreden gevoel huiswaarts.  


Over Van de Fliert Techniek  

Van de Fliert Techniek is een nuchter en sociaal bedrijf. We houden van directe communicatie en streven naar een omgeving waarin mensen om elkaar geven en elkaar helpen. Onze kernwaarden zijn samenwerken, kwaliteit en plezier in het werk. Daarom bieden wij een verantwoordelijke functie met voldoende uitdaging en uiteenlopende mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.
  
Samenwerken aan resultaat. Dat doen we bij Van de Fliert Techniek. Dat samenwerken doen wel zowel met onze (jarenlange) opdrachtgevers als met onze collega’s en ons Bouwbedrijf Van de Fliert. Projecten worden vaak samen met het bouwbedrijf aangenomen. Doordat de bouw en installatietechniek onder één dak plaatsvinden, verloopt de samenwerking subliem.  
Bij Van de Fliert Techniek bouwen we vooral aan WTB-installaties. Denk aan klimaatinstallaties en loodgieterswerk voor supermarkten en het (ver)bouwen van winkels. We werken met een team van 20 vaste collega’s. 


Wat jij meebrengt 
  • Je bent klantgericht en houdt van een technische uitdaging. Een positieve instelling en oplossingsgericht werken zijn hierbij onmisbaar. 
  • In staat om een team aan te sturen en leiding te geven op de werkvloer.
  • In het bezit van tenminste een afgeronde opleiding montagemonteur niveau 3 en een VCA basis diploma. Als je nog geen VCA diploma hebt dan kun je die op onze kosten halen. 
  • Rijbewijs B 
  • Aantoonbare ervaring in de installatietechniek, bij voorkeur in de retailsector 
  • Je bent flexibel en weet zelfstandig je werkzaamheden in te delen. 

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je samenwerkt in een hecht team en waarbij je jouw leidinggevende vaardigheden kunt inzetten? Wacht dan niet langer en solliciteer door te bellen of appen. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van onze installatie professionals. 

#Floxindeed

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in