+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Prefab beton specialist Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Klaar elke klus als betonspecialist!

Geniet jij van werken in de bouwsector? Heb jij een bouwkundige achtergrond? Werk je graag met een vast team gezellige collega? Laat ervaren collega’s jou de fijne kneepjes van het vak leren en word betonspecialist bij dit prefab beton bedrijf!

Als betonspecialist heb je met deze baan mooi uitdagend en afwisselend werk. Vanuit de recent nieuw gebouwde productieomgeving ga je diverse betonelementen produceren. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Daarnaast draag je bij aan alle voorkomende werkzaamheden en zorg je dat het gestortte beton perfect in de mal ligt. Doordat dit bedrijf werkt met puntgave machines en al het hijsmaterieel goed op de rit is, is het geen lichamelijk zwaar belastend werk.

Ervaring is voor deze functie niet nodig, een goede lading motivatie met nuchter gezond verstand wel. Wil je graag weten of dit bij jou past? Bel / app Jorrit (06-55926282) of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. voor meer informatie. De koffie staat klaar! ☕


Wat kan je verwachten?

Dit bedrijf is een stabiele organisatie en werkt voor klanten uit heel het land. Om voor jou het werk zo duidelijk mogelijk te houden, werk je in een goed georganiseerde omgeving. Je werkt met stabiele werktijden en jonge collega’s. Verder mag je het volgende verwachten:

  • Fijne, gezellige werkomgeving met goed materieel;
  • Nuttige praktijktraining van een ervaren collega;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld;
  • Intentie tot vast dienstverband.
Wie zoeken we?

Als betonspecialist ga je zelfstandig aan de gang en werk je als betonsterke vakman aan zowel grote als kleine projecten. Ervaring in beton-, kelderbouw- of boor en slijpwerkzaamheden is mooi meegenomen. We zoeken iemand die:

  • Fulltime beschikbaar is;
  • Zelfstandig kan werken;
  • Gedreven en gemotiveerd;
  • Nauwkeurig kan werken.
Over dit bedrijf
Dit Barneveldse bedrijf, gespecialiseerd in prefab beton elementen, gaat verder dan alleen het leveren van beton. Met inmiddels 10 jaar ervaring en technische kennis in huis, is dit bedrijf in staat om op hoogwaardig afwerkniveau zowel maatwerk als standaard betonproducten te leveren. Hierbij kun je denken aan verschillende type wanden, funderingsconstructies en (speciale) platen.

Deze betonproducten bestaan uit hoogwaardig ZVB beton en zijn betrouwbare producten met lange garantie. Extra bijzonder is dat deze elementen te bevestigen zijn zonder boren en dat er veel productiemogelijkheden zijn. Een voorbeeld is het isoleren van betonnen wanden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in