+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.

Binnendienst Sales Consultant (parttime/fulltime) Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Métier

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij commerciële ervaring en affiniteit met techniek? Ben je nieuwsgierig en gericht op het bedienen van de klant? Dan is Unikon op zoek naar jou! 

Jouw rol
In deze rol ben je gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan, nieuwe kennis op te doen en actief samen te werken met jouw collega’s. Je hebt altijd al gevoel gehad voor commercie en gaat ervoor de klant het meeste passende advies te geven.

Klantgerichte verkoop
Als Binnendienst Sales Consultant ben je het eerste directe contact met de klant naar aanleiding van de aanvraag. Je bent relationeel en zorgt dat de was-of drooginstallatie die wordt samengesteld de beste oplossing is voor de klant. Producten van Unikon zijn voornamelijk op maat gemaakt en elke industriële wasmachine ontwikkelt en bouwt Unikon zelf van constructie tot en met besturingstechniek.

Jij bent nieuwsgierig, flexibel en oplossingsgericht. Daarom weet jij de juiste vragen te stellen, ook al ben je niet perse technisch onderlegd. Je stelt vragen aan de klant over het productieproces en de specifieke wensen. Door te luisteren en goed door te vragen, kom jij erachter wat de werkelijke klantvraag is en weet je de processen bij de klant te doorgronden.

Omdat je zo’n grondige inventarisatie doet, bedenkt je samen met je technische collega’s de beste oplossing voor deze klant en situatie. Jullie zijn hierin creatief en meedenkend en zijn gedreven de meest optimale oplossing voor de klant te vinden! Deze presenteer je via Teams of aan tafel bij de klant. Hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld 3D modellen en video’s van soortgelijke machines staan tot je beschikking. Met name door het goede contact dat je met de klant hebt opgebouwd en omdat het advies naadloos aansluit op de klantbehoefte, weet jij vertrouwen te winnen en de opdracht binnen te halen.

De opdracht draag je vervolgens over aan het bedrijfsbureau en engineering die de opdracht verder uitwerken. Tijdens het gehele offertetraject ben jij het aanspreekpunt voor de klant.

Je werkt binnen een team met enorm veel technische kennis. Jij hebt al snel door bij wie je welke informatie kunt halen en wanneer je collega’s betrekt bij het proces.

Markt ontwikkelen
Unikon ziet veel mogelijkheden in de duurzaamheidsmarkt. Jij krijgt de kans je bijdrage te leveren om deze markt verder te ontwikkelen en te laten groeien, als daar jouw interesse ligt.

Het contact met klanten verloopt via telefoon, mail, teams, afspraken op kantoor en af en toe een internationale reis voor een klantbezoek of presentatie. De mogelijkheid bestaat om op termijn steeds meer klantbezoeken af te leggen. De mate waarin dat is, hangt deels af van jouw eigen wensen en ambities. Communicatie met klanten gaat veelal in het Engels. Je werkt nauw samen met collega’s, klanten en partners in binnen en buitenland.

Standplaats: Barneveld



Gevraagd

•    Je hebt werkervaring in een commerciële rol;
•    Je hebt affiniteit met techniek;
•    Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•    Je woont op bereisbare afstand van Barneveld.

Wie ben jij?
Je hebt een hoge gunfactor en goede communicatieve vaardigheden. Je bent positief, gedreven en ziet commerciële kansen.

Communicatief ben je sterk waardoor je een volwaardig gesprekspartner bent die echt ‘wil weten hoe het zit’. Jouw nieuwsgierig en leergierig aard maakt dat je je goed kunt verplaatsen in de klantvraag en processen kunt doorgronden. Jouw benadering naar klanten is persoonlijk en op de relatie gericht en je hebt een adviserende wijze van verkopen waardoor een vertrouwensband ontstaat. Je wilt het beste resultaat voor de klant en verliest hierbij het bedrijfsbelang niet uit het oog. Je onderbouwt jouw manier van verkopen met de juiste kennis; die je opzoekt binnen de Unikon. Hierdoor zorg jij ervoor dat klanten graag terugkomen bij Unikon. Want wat jij verkoopt, sluit naadloos aan bij de uitdaging van de klant!

Je hebt een resultaatgerichte manier van werken, geeft niet snel op en bent gemotiveerd om samen met je collega’s het bedrijf te laten groeien, verder te professionaliseren en te koersen naar een optimaal resultaat.



Bedrijfsomschrijving

UNIKON in Barneveld is in 1968 opgericht en ontwikkelt, bouwt en levert industriële was- en droogsystemen. Het bedrijf heeft ruime ervaring met het reinigen van uiteenlopende productiemiddelen, verpakkingsmiddelen en transportmiddelen.UNIKON levert aan klanten met zeer aansprekende namen over de hele wereld in de food-, verpakkings- en agrarische industrie. Daarbij wordt nauw samengewerkt met partners in binnen en buitenland. Echter wordt elk industriële was- en droogsysteem volledig in eigen huis ontwikkeld en gebouwd. Van constructie tot besturingstechniek.Unikon is een platte organisatie die houdt van korte lijnen. Unikon valt onder de cao metaal, heeft een actieve personeelsvereniging en vindt de vrijdagmiddagborrel belangrijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in