+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Monteur machinebouw Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Moba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Moba

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Moba, wereldleider in eiersorteermachines, maak je deel uit van een team dat hoogwaardige machines bouwt. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook een eindejaarsuitkering, veel vakantiedagen, en kansen voor persoonlijke groei. Je werkt aan verschillende taken, van mechanische assemblage tot het oplossen van storingen. Bij ons heb je de mogelijkheid om te blijven leren en te groeien in je carrière. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Onze mensen maken het verschil!

Ben jij een echte ‘sleutelaar'? Heb je een brede technische interesse? Word je warm van hele goede arbeidsvoorwaarden? Ga werken bij Moba! Samen ontwikkelen, samen bouwen, samen gaan we voor hoogwaardige machines.

Ontdek de diversiteit in ons bedrijf! We bouwen onze volledige machines in eigen beheer, wat betekent dat er verschillende afdelingen zijn waar mensen kunnen doen waar ze van houden. Sommige collega's genieten van complexe technische uitdagingen, terwijl anderen liever praktisch bezig zijn.

Het mooie is dat we onze nieuwe collega's talloze kansen bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ons personeelsbestand is net zo divers als ons werk, variërend van universitair opgeleid tot zij-instromers die al vanaf jonge leeftijd met hun handen werken. Sluit je aan bij ons gevarieerde team.

Als machinebouwer werk je samen met collega's aan de modules van geavanceerde eiersorteermachines. Nadat je een module hebt gebouwd, test je deze en los je eventuele problemen en storingen op. Je hebt een zekere mate van zelfstandigheid, maar werkt ook nauw samen in een team. Zowel mechanische als elektrotechnische taken komen aan bod, en de verhouding verschilt per afdeling. Op de ene afdeling richt je je meer op mechanische assemblage, terwijl op een andere afdeling bekabeling, instellingen en het oplossen van storingen centraal staan. Samen met je collega's bouw je hoogwaardige sorteermachines die wereldwijd worden geïnstalleerd.

Bij ons bedrijf zijn er volop mogelijkheden voor jou als monteur, en als je dat wilt, kun je je hele carrière bij ons blijven werken. We staan open voor langdurige samenwerking!

Wil je graag meer informatie over Moba of over de vacature van monteur machinebouw? Neem vrijblijvend contact op met Gerolf Kok op 06-23593145 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., hij vertelt je graag meer!

Wat kan je verwachten?

Moba in Barneveld valt onder de CAO 'groot-metaal,' wat betekent dat we solide arbeidsvoorwaarden bieden. Maar er is meer! Bij Moba hechten we veel waarde aan goed werkgeverschap. Je kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes is geregeld voor jou.

  • Goed salaris (€ 2.700 – € 3.500)
  • 10% eindejaarsuitkering
  • 27 vakantiedagen + 13 ATV dagen
  • Ruime pensioenregeling
  • Mogelijkheid voor collectieve verzekeringen
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleiding en training
  • Uitzicht op een vaste baan
Wie zoeken we?

Stap in de toekomst van de machinebouw met ons! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde monteur machinebouw met een schat aan ervaring in machinebouw of vergelijkbare vakgebieden, zoals technische dienst of bedrijfswagen techniek, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak.

Het volledige traject, van begin tot eind, oppakken is jouw drijfveer. Bij ons maakt je leeftijd niet uit; het is je motivatie die voor ons telt. Grijp de kans om deel uit te maken van ons team en laat jouw expertise schitteren in de wereld van geavanceerde machinebouw!

  • Ervaring in de machinebouw of aanverwante technieken
  • Affiniteit met techniek
  • Flexibel en oplossingsgericht
  • Sociaal en collegiaal
  • Op zoek naar een vaste baan bij Moba

Pas je niet helemaal in het bovenstaande profiel, maar ben je wel enthousiast geworden? Geen probleem, wij staan bekend om onze flexibiliteit dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Machinebouw volledig in eigen beheer, onder één dak!

Moba is wereldwijd marktleider van het produceren van apparatuur voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. De kracht van Moba is dat zij alles zelf kunnen maken.

Moba heeft onder andere een eigen matrijzenmakerij, spuitgiet afdeling, plaatbewerking, panelenbouw en machine bouw afdeling. Moba heeft alle techniek onder één dak! Op alle afdelingen wordt gewerkt met een vakbekwaam team. Je werkt met de nieuwste machines, gereedschappen en apparatuur.

Wil je graag meer informatie over Moba of over de vacature van assemblagemedewerker? Neem vrijblijvend contact op met Gerolf Kok op 06-23593145 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., hij vertelt je graag meer!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in