+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

INTERIEURBOUWER Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LODDER

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
LODDER

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met luxe materialen en lever je graag topkwaliteit? Bij ons, een bekend bedrijf in maatwerk keukens, kun je je passie voor interieurbouw kwijt. Je werkt aan unieke projecten in een goed uitgerust atelier. Wat ons speciaal maakt, is dat je veel zelf mag doen. Van het bedenken tot het maken van een keuken, jij hebt de touwtjes in handen. We bieden een kans om te groeien in je vak en streven naar perfectie. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

VOOR WIE ZOEKT NAAR NÉT DAT BEETJE EXTRA.

Geniet je van het werken met high-end materialen? Werk je graag bij een goed aangeschreven bedrijf, wat staat voor het leveren van topkwaliteit? Heb jij ervaring in interieurbouw en zoek je net dat beetje extra?

'Ik wil het zelf doen', het is een kreet van veel jonge kinderen die graag zelf de touwtjes in handen hebben. Was jij vroeger ook zo? Ga dan werken als interieurbouwer bij LODDER en maak gebruik van deze mooie kans!

Als interieurbouwer werk je aan hoogwaardige maatwerk keukens. Samen met een team van nuchtere, gedreven en vakbekwame collega's werk je voornamelijk aan je eigen projecten. Dit doe je in ons ruim ingerichte atelier die van alle machines en gereedschappen is voorzien. Elke keuken is uniek, dus bij elk project komen er andere werkzaamheden aan bod.

Wat nog meer uniek is, is dat je als interieurbouwer extra uitdaging krijgt, doordat je het 'zelf mag doen'. Zodra er een nieuw project wordt binnengehaald en in de basis is voorbereid door de werkvoorbereiding, pak jij het over. Voordat je aan de slag gaat met het vervaardigen van de keuken, denk je uit hoe je de keuken gaat bouwen. In tegenstelling tot andere bedrijven uit onze mooie branche, programmeer je zelf de cnc-machines en stel je een werkplan op. Hiervoor ben je vaak een dag achter de computer te vinden.

Wil je graag meer informatie? Neem voor meer info contact op met Jorrit. Bel of app hem (06-55926282) of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als interieurbouwer bij LODDER heb je een zelfstandige functie binnen ons werkplaatsteam. Je krijgt volop vrijheid om mee te denken hoe we iets nog beter, slimmer of fraaier kunnen realiseren. Hier genieten we juist van.

  • Gereedschap, je werkplek, de materialen: het is allemaal super voor elkaar;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen en pensioen zijn goed geregeld;
  • We bouwen niet alleen aan exclusieve keukens, maar ook op elkaar. We gaan voor de lange termijn en daarmee dus ook een vast contract.

'Doordat er in dit werk bij LODDER extra denkwerk en verantwoordelijkheid bij komt kijken, zorgt dit voor een mooie uitdaging! Eerst bedenk je het en vervolgens maak je het, hierdoor is het echt jouw eigen project'. Aldus één van de collega's uit onze werkplaats.


WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken versterking in onze werkplaats om onze klanten met hun stijgende vraag naar onze LODDER keukens te voorzien. We zoeken jou als jij:

  • Enkele jaren relevante werkervaring hebt;
  • Secuur te werk gaat;
  • Met ambachtstechnieken wil werken in combinatie met de nieuwste CNC-machines;
  • Zelfstandig bent en geniet van maatwerk.
WIJ ZIJN LODDER.

LODDER keukens, een begrip op het gebied van exclusieve maatwerk keukens en interieurs. Wat de klant wil, dat maken wij. Onze klanten kiezen bewust voor het merk “LODDER”. Wij staan voor stijl en allure, daarbij gebruiken we tijdloze en kostbare materialen zoals marmer, graniet, hout, RVS en exclusieve metaallakken.

Op geheel ambachtelijke wijze vervaardigen wij de meest exclusieve en persoonlijke keukens en interieurs voor onze gewaardeerde klantenkring. Deze klantenkring kiest bewust voor het merk 'LODDER', we staan namelijk voor stijl en allure. Perfectie is wat wij nastreven, we hebben als team de lat dus hoog liggen. We hebben de ambitie om op een stabiele manier te groeien. Beter worden in wat we doen, het merk “LODDER” versterken en toonaangevend te zijn in ons segment.

Wil je graag meer informatie? Neem voor meer info contact op met Jorrit. Bel of app hem (06-55926282) of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in