+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Spuiterij Medewerker Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
www.bureautechniek.nl

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van goed voorbereid werk en werk je graag op verschillende plekken in een bedrijf? In deze functie zorg je ervoor dat alles klaar is voor het spuiten van producten. Je werkt samen met de spuiter en zorgt dat elk product perfect wordt afgewerkt. Ook houd je het magazijn netjes en zorg je dat er genoeg voorraad is. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt in een moderne omgeving. Dit is een kans om met je nauwkeurigheid en toewijding echt het verschil te maken. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om het werk tot in de puntjes voor te bereiden en ben je graag op verschillende plekken bezig binnen een bedrijf? Lees dan snel verder!

Vind jij het leuk om het werk tot in de puntjes voor te bereiden en ben je graag op verschillende plekken bezig binnen een bedrijf? Lees dan snel verder!

Je begint de dag met het zorgvuldig klaarzetten van alle onderdelen voor de spuiter, terwijl je de planning doorneemt om te zien wat er moet gebeuren. Door jouw vooruitziende blik zorg je ervoor dat de voorraad verf op peil is, zodat het werk soepel kan verlopen.

Tijdens het spuitproces werk je samen met de spuiter. Je helpt waar nodig en bereidt de projecten nauwkeurig voor. Met jouw toewijding en oog voor detail zorg je ervoor dat elk product een perfecte afwerking krijgt.

In de spuitcabine zelf ben jij degene die ervoor zorgt dat alle onderdelen op de juiste plek staan, klaar om behandeld te worden met vakmanschap en precisie. Daarnaast houd je je bezig met het beheer van het magazijn, waar je ervoor zorgt dat de voorraad altijd op peil is en alles georganiseerd en overzichtelijk blijft. Je bent van begin tot eind belangrijk in dit afwisselende proces.

Klinkt dit voor jou als een dag waar je voldoening uit zou kunnen halen? Solliciteer dan snel!


Over het bedrijf

Met bijna een halve eeuw aan ervaring is dit bedrijf een betrouwbare partner op het gebied van verschillende soorten spuit-, straal- en metalliseerwerk. Dankzij de zeven moderne spuitcabines kunnen ze een snelle levering aan hun klanten garanderen. Dagelijks streven ze naar het 'First time right' principe, waarbij precisie en efficiëntie centraal staan. Dit bereiken ze door het gebruik van innovatieve werkmethodes en modern materieel. De bedrijfscultuur benadrukt samenwerking voor het beste resultaat, waarbij collega's met toewijding aan de projecten binnen de organisatie werken.


Wat wij bieden
  • Een salaris tussen de 2.500 en 3.000 euro bruto per maand;
  • Een collegiale werkomgeving;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een moderne werkomgeving;
  • Veel verantwoordelijkheid tijdens het gehele proces.
Wat wij vragen
  • Je kan accuraat te werk gaan;
  • Je vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden te doen;
  • Je hebt relevante werkervaring.
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Raoul Wolf +31 6 51642904, hij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar  0341 745 218 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in