+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.

Ervaren Reachtruckchauffeur Gezocht! Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nokta Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor biologische voedingsingrediënten, zoeken we meerdere Magazijnmedewerkers. Jouw taak is belangrijk: van orderpicken tot zorgen dat alles op de juiste plek staat. Je werkt ook met reachtrucks. Zo help je elke dag alles goed te laten lopen. Je komt terecht in een team dat samenwerken belangrijk vindt. Dit is jouw kans om in een omgeving te werken en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven Reachtruckchauffeur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een dynamische organisatie in Barneveld is per direct op zoek naar meerdere Reachtruckchauffeurs die klaar staan om hun talenten in te zetten binnen een snelgroeiende omgeving.

Over de organisatie:
Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler binnen de import, export en distributie van 100% biologische voedingsingrediënten. Hun missie? Bijdragen aan een duurzamere wereld door de ontwikkeling van biologische landbouw te versnellen en eerlijke handelspraktijken te bevorderen.

Over de functie:
Als Reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het nauwkeurig orderpicken, zorgen voor voldoende voorraad op de juiste locaties, laden en lossen van vrachtwagens en containers, en het vakkundig werken met reachtrucks. Met jouw multifunctionele inzetbaarheid draag je bij aan een soepel verloop van de dagelijkse operaties.

Gevraagd

Wij zoeken een gemotiveerde kandidaat met ervaring op de reachtruck en pallettruck, in het bezit van een geldig certificaat. Je bent een teamspeler die ook uitstekend zelfstandig kan werken. Nauwkeurigheid, klantgerichtheid en een proactieve houding zijn kenmerken die jou typeren.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team binnen een dynamische werkomgeving. Wij bieden een fulltime dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling en vakantiegeld.

Solliciteren?
Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een duurzamere wereld? Stuur dan jouw CV en motivatie naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar (085)4018959.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in