+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.
Laad meer vacatures

Reachtruckchauffeur Ede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons in Ede zoeken we een ervaren Reachtruck bestuurder. Je werkt fulltime met auto-onderdelen in een omgeving. Elke dag is anders! Je helpt de operatie soepel te laten verlopen door jouw inzet. Er is veel ruimte om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Je werkt in een team waar jouw werk echt telt. Dit is jouw kans om jouw carrière in een hogere versnelling te zetten. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Start je motor! Bij een opdrachtgever in Ede hebben we jou, een vaardige Reachtruck bestuurder nodig om het team te versterken. In een 40-urige werkweek rijd jij rondt tussen rijen auto onderdelen, zorgt voor een nauwkeurige atoomvoorraad en helpt onze operatie soepel te laten verlopen. Stel je voor, een werkdag waarbij jij heer en meester bent van de reachtruck, terwijl je meedraait in een team waar jouw inzet telt. Ben jij klaar om het stuur te pakken? Solliciteer dan nu en ontdek hoe jouw carrière bij ons in een hogere versnelling kan schakelen!

Wij bieden:

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar jij je reachtruck skills kan laten zien en nog verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Timing biedt je namelijk de mogelijkheid om fulltime (40 uur) aan de slag te gaan als Reachtruckchauffeur. Daarnaast krijg je bij ons volop kans om door te groeien en je verder te ontwikkelen. Je zal werken met diverse auto-onderdelen, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

Wij vragen:

Ben jij verantwoordelijk, flexibel en gemotiveerd? Lees dan verder om te kijken of deze functie bij je past: -Je hebt relevante ervaring met het besturen van een reachtruck. -Je bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat. -Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. -Je bent bereid om in ploegendienst te werken. -Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten. Zie jij jezelf al rondrijden op de reachtruck? Laat deze kans dan niet liggen en solliciteer vandaag nog! We zien graag je sollicitatie tegemoet.

Waar ga je werken:

Dit bedrijf profileert zich sinds 2001 als specialist in internationale inkoop & marketing binnen de automotive branche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in