+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Assistent Accountant Audit & Assurance | Barneveld | €3000 - €3600 euro bruto per maand Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cooster Coaching Accountants

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m
 

Locatie

Barneveld
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Audit & Assurance bij een vooruitstrevende accountantsorganisatie die bekend staat om haar unieke aanpak en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Werk met een divers klantenbestand, van grotere MKB-bedrijven tot internationale vastgoedinvesteerders, en draag bij aan interessante opdrachten. Geniet van een op maat gemaakt opleidingsprogramma, uitstekende doorgroeimogelijkheden, en een marktconform salaris, inclusief een goede auto. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

In samenwerking met Cooster Coaching Accountants zoeken wij een Assistent Accountant Audit & Assurance | Barneveld in Barneveld en omgeving!

Functieomschrijving

Voor een uiteenlopend pallet (groeiende groep) aan klanten, o.a.grotere MKB-bedrijven en Internationale vastgoedinvesteerders, controleer jij de boeken en ben je betrokken bij interessant opdrachten. De werkzaamheden voer je zowel zelfstandig als in teams van Cooster collega’s uit, van wie je veel kan leren. Daarnaast ben jij regelmatig het aanspreekpunt voor klanten en werk je al snel zelfstandig aan (delen van) opdrachten. Natuurlijk stellen wij je naast je werkzaamheden in de gelegenheid om een eventuele studie te volgen.


Hier gaan we vanuit
  • Je bent iemand met een gezonde en kritische werkhouding, waarbij je niet alles op voorhand voor waar aanneemt.
  • De huidige wet- en regelgeving is bij jou helemaal bekend en je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie.
  • Je hebt al (enige) ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.
  • Daarnaast heb je een ambitieuze persoonlijkheid, je durft initiatief te nemen en hebt de ambitie om door te groeien tot een echte accountant.
Arbeidsvoorwaarden
  • Bij Cooster kan je verwachten dat alles op maat wordt aangeboden. Je wordt persoonlijk opgeleid tot zover jij wilt. Verantwoordelijkheid, eigen klanten, doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit krijg je voor jouw inzet terug.
  • Bij Cooster heb je veel ervaren collega’s om je heen. Dit is een groot voordeel voor jouw ontwikkeling. En als jij op een bepaald onderwerp een echte specialist bent, kun jij ook anderen begeleiden. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die je verdient. 
  • Daarnaast bieden wij jou een interessant pakket aan met arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een goede auto, een marktconform salaris van maximaal € 3.600,-, 25 vrije dagen en kom je in een fijne en gezellige organisatie terecht!
Werken bij Cooster Coaching Accountants
Wij zijn Cooster, coaching accountants. We zijn een jonge, ambitieuze accountantsorganisatie die de zaken anders aanpakt. Wij gaan verder. Denken mee en doen mee met onze relaties. Wij weten als geen ander wat de ondernemer drijft. Onze accountants adviseren en coachen. Cooster coaching accountants bestaat uit een groep unieke persoonlijkheden die onze relaties door en door kennen.

Cooster groeit en zoekt uitbreiding. Niet met personeel, maar met personalities. Want een unieke aanpak kan alleen met unieke mensen.

Om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn staat de klant centraal. Om hier optimaal invulling aan te geven hebben wij een duidelijk focus op kwaliteit, werken wij uiteraard met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving en zijn wij maatschappelijk betrokken. Wij hebben normen en waarden hoog in het vaandel staan.
  • 20-50 medewerkersOpgericht in 2008
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in