+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bedum.

Zelfstandig werkend broodbakker Bedum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Uitzendbureau het Ambacht

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,67 - € 18,19 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven brood- en banketbakker die graag meegroeit met een moderne bakkerij? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou! Wij bieden een dynamische werkomgeving met volop mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Als onderdeel van ons hechte team van 6 brood- en banketbakkers, werk je in een eigentijdse bakkerij die de traditie van ambachtelijk vakmanschap combineert met moderne technologieën. Onze bakkerij, geworteld in een pittoresk plaatsje in Groningen, staat bekend om zijn prachtige granen van lokale akkers en een uitgebreid assortiment aan heerlijke gebakjes en broden.

Als zelfstandige broodbakker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van de bakkerij gedurende 38 uur per week. Je hebt de mogelijkheid om te werken met diverse broden, groot en klein, waarbij jouw toewijding en passie voor het vak tot uiting komen.



Gevraagd

Wij bieden een aantrekkelijk salaris conform de cao voor bakkers en de mogelijkheid op een vast dienstverband bij goede prestaties. Daarnaast hanteren we flexibele werktijden, waarbij je afwisselend dag- en nachtdiensten kunt draaien.



Aanbod

Naast je bakkersvaardigheden verwachten we ook dat je proactief en ondernemend bent. Je hebt de vrijheid om creatieve initiatieven te ontplooien, zoals het bedenken van interessante acties of zelfs nieuwe producten. Heb jij een afgeronde opleiding als brood- en banketbakker, met relevante werkervaring in het broodbakken? Beschik je over het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? En ben je flexibel inzetbaar? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!



Bedrijfsomschrijving

Deze bakkerij, gevestigd in een pittoresk plaatsje in Groningen, heeft een rijke geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap. We gebruiken de meest prachtige granen, afkomstig van lokale akkers, voor al onze producten. Met diepe wortels in de gemeenschap, zijn we trots op ons uitgebreide assortiment van gebak en brood, dat allemaal lokaal wordt verkregen. Hoewel we traditionele ambachtelijke methoden koesteren, blijven we ook voortdurend innoveren en meegaan met de moderne ontwikkelingen. In ons hechte team van 6 brood- en banketbakkers combineren we de oude en nieuwe technieken om de hoogste kwaliteit te leveren. Terwijl veel van onze processen geautomatiseerd zijn, blijven we aandacht besteden aan de ambachtelijke details die onze producten zo speciaal maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in