+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beek en Donk.
Laad meer vacatures

Productie Medewerker / Montage Beek en Donk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Word de handige Harry (of Harriët) van het team en realiseer de meest spraakmakende achtbaan attracties. Leergierig? Bij ons krijg je alle ruimte om on the job te leren en je vakmanschap te ontwikkelen. Als Productie Medewerker draait jouw werkdag om actie. Tussen het bruisende geluid van machines, creëer jij adembenemende achtbaanattracties. En dat allemaal in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Er zijn verschillende afdelingen zoals de montage afdeling, de nabewerking of assemblage. Grijp de kans om in de wereld van achtbanen je stempel te drukken en solliciteer vandaag nog! Laat ons zien wat jij in huis hebt en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gepassioneerde team. Interesse of wil je meer weten? Neem voor meer info contact op met Tijn: 0492555050 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Stuur je liever een WhatsApp? Dat kan via: / +31639533423.

Wij bieden:

Je kunt je hart ophalen met het maken van (o.a.) geweldige achtbaanattracties! On the job word je begeleid door een ervaren team waarbij alle doorgroeimogelijkheden openliggen. Bij ons krijg je het beste van twee werelden: je wordt beloond met een salaris van minimaal €13,27 bruto per uur én als je ervaring hebt wordt je beloning nog beter. Maar dit is nog niet alles. Jouw energie blijft op peil met onze gratis koffie en thee. Geen zorgen over de reis - wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en we hebben gratis parkeergelegenheid. Bovendien is de reiskostenvergoeding (€0,21) een pluspunt. En natuurlijk vinden we een goede werk-privé balans even belangrijk als jij. Dat maakt werken niet alleen leuk, maar ook super comfortabel. Zien we jou snel? Volgens ons is dit de job waar jij enthousiast van wordt!

Wij vragen:

- Ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur Polyester);
- Nederlandse, Engelse of Poolse taal;
- Je hebt technisch inzicht en werkt nauwkeurig.

Waar ga je werken:

Dit prachtige bedrijf in Beek en Donk bestaat sinds de jaren '90 en bestaat uit een team van ongeveer 15 medewerkers. Door middel van Polyester maken zij producten voor diverse industrieën, bijvoorbeeld attractiewagens. Hier werken volwaardige vakmensen die vol passie werken aan de mooiste projecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in