+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Hulpmonteur klimaatinstallaties Beilen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m

Vacature in het kort

Heb je affiniteit met techniek en wil je graag leren als monteur klimaatinstallaties? In deze rol werk je samen met een ervaren monteur en ga je op pad om installaties te reinigen, onderhouden en renoveren. Je komt te werken in een team dat projecten uitvoert bij verschillende grote locaties. Dit is jouw kans om in een stimulerende omgeving te groeien in je technische vaardigheden. Bij goed functioneren is er kans op een vast contract. Je krijgt ook werkkleding. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een technische achtergrond? Ben je leergierig en wil je je graag ontwikkelen als monteur klimaatinstallaties? Solliciteer dan naar de functie hulpmonteur klimaatinstallaties bij onze opdrachtgever in Beilen.

Als hulpmonteur klimaatinstallaties ga jij op pad om de fijne kneepjes van het vak te leren. Dit ga je doen samen met een ervaren monteur. Je werkt vanuit de vestiging Beilen en gaat (chemisch technisch) reinigen, onderhouden en renoveren van luchtbehandelingskasten, luchtkanalen, koelmachines en koelmachines. Samen met jouw collega ga je aan de slag op verschillende projecten in de regio zoals bij grotere fabrieken en overheidsinstellingen. 


Functie eisen
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Geldig VCA certificaat of bent bereid deze te behalen.
  • Afgeronde technische mbo opleiding, bij voorkeur richting de installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
  • Enige ervaring met klimaatinstallaties of vergelijkbare installaties.
  • Akkoord met het aanvragen van een VOG verklaring. 
Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf dat overheden, grote fabrieken en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht.  Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. 


Wat wij bieden

Wij bieden jou een stimulerende en gezellige werkomgeving waar je de kans krijgt om jouw technische vaardigheden te ontwikkelen. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden. Het maandloon ligt tussen € 2.300- en € 2.600,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast wordt er werkkleding verstrekt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in