+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beilen.

Winkelmedewerker Beilen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in een lunchroom en af en toe in een winkel? We zoeken iemand die gastvrij is en graag aan de slag gaat. Je werkt in zowel de lunchroom als de winkel. In de lunchroom help je met bestellingen en houd je alles netjes. In de winkel zorg je dat alles er goed uitziet en help je klanten. Je werkt in een leuk team. Je kunt werken in de vakanties. Dit is je kans op een afwisselende baan met fijne collega's. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om in een lunchroom te werken en af en toe bij te springen in een winkel? Ben je daarbij gastvrij, oplossingsgericht en weet je van aanpakken? Dan is dit een leuke vacature voor jou!

Onze opdrachtgever heeft 2 verschillende winkels namelijk een lunchroom en een winkel waar verschillende nieuwe en tweedehands producten worden verkocht. We zijn op zoek naar een medewerker die het leuk vindt om in beide zaken te werken. Afhankelijk van onder andere de drukte, weersomstandigheden en personeelsplanning word je afwisselend ingepland.

Als winkelmedewerker zorg je dat de winkel er netjes bij staat, schoon is en de klanten worden geholpen. Ben je aan het werk in de lunchroom dan help je mee met het vers bereiden van de bestellingen, help je de klanten, je bediend deze op het terras en zorgt dat aan het einde van de dag de zaak er weer netjes en schoon bij staat. Jouw werkdagen worden in overleg ingepland. Bij voorkeur ben je beschikbaar in de vakantieperiodes. 


Functie eisen
  • beschikbaar tijdens schoolvakanties
  • 18 jaar of ouder
  • oplossingsgericht en flexibel
  • klantgericht en representatief
Over het bedrijf

De opdrachtgever is een bedrijf met zowel een lunchroom als een winkel. Ze werken met een vlot en gezellig team van zo'n 8 mensen. De winkel is gevestigd in Beilen en ligt op zo'n 10 minuten lopen vanaf het station.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke en afwisselende werkplek binnen een gezellig team. Je wordt uitbetaald volgens de cao horeca. De hoogte van het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ligt dit tussen de € 13,27 en € 15,- per uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in