+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beneden-Leeuwen.
Laad meer vacatures

Helpende Beneden-Leeuwen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorggroep Maas & Waal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 10 - 25 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.339 - € 2.928 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Kom jij ons team versterken? Wij zijn een enthousiast zorgteam met leuke collega's. We willen als team graag nog verder groeien en zijn op zoek naar collega's helpenden voor 10 tot 25 uur per week.

Wat ga je doen?
Als helpende (plus) voer je werkzaamheden uit op het gebied van zorg, welzijn en huishouding aan de hand van het zorgleefplan. Je voert ADL-werkzaamheden uit, zoals het wassen, douchen en aankleden van cliënten en het ondersteunen bij de maaltijden. Je bent nieuwsgierig naar de wensen en behoeften van bewoners en stimuleert actief hun zelfredzaamheid. Je signaleert en meldt eventuele bijzonderheden met betrekking tot de gezondheid, de leefomgeving en het welbevinden van de bewoner. Je diensten variëren tussen 7.00 tot 22.00 uur, natuurlijk in shifts.

Je maakt deel uit van een team van zorgprofessionals die met elkaar werken aan het persoonlijk welbevinden van onze bewoners. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de invulling van een totaalpakket aan zorg- en dienstverlening op basis van de vraag van de bewoner.

Wat ben jij?
Bij zorggroep Maas & Waal hebben we graag goed opgeleide medewerkers in dienst zodat we onze bewoners de best mogelijke zorg garanderen. Met aandacht zorgen we voor het welzijn van onze cliënten zodat zij kunnen wonen en leven zoals zij dat wensen. Binnen zMW is er veel ruimte voor ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, of innovatieve werkwijzen, als team staan wij hiervoor open en worden gestimuleerd om ermee aan de slag te gaan. Wij vragen voor deze functie het volgende van je:
Je hebt minimaal een diploma Helpende niveau 2 of gelijkwaardig;
Je werkt graag zelfstandig en vindt het ook fijn om in een team te werken;
Je bent tactvol en communiceert met elke bewoner passend aan zijn of haar problematiek;
Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken;
Je hebt een hart voor zorg en je ziet de mens achter het gedrag.

Wat bieden we jou?
Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Jij zorgt goed voor onze bewoners en wij zorgen goed voor jou. Je mag zijn wie je bent, je mag leren en je kunt je ontwikkelen. Hierbij volgen we de cao VVT dus ook voor deze functie als helpende plus. Dit betekent voor jou in een notendop:
Een contract van 10-25 uur
Een bruto salaris van minimaal € 2.339,72 en maximaal € 2.928,86 (FWG 25) afhankelijk van je werkervaring
In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshops. Vitaal leven is goud waard!
Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten woon- werk verkeer
Wil je verder leren? Ook dat kan bij ons!

Wil je meer informatie?
Zin om kleur te geven aan het leven van onze bewoners als helpende plus? Solliciteer direct! Na ontvangst van je sollicitatie:
Word je gebeld door één van onze recruiters voor een eerste kennismaking
Daarna volgt een tweede gesprek met je leidinggevende
Iedereen enthousiast? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in met één van onze recruiters

Wil je meer inhoudelijke info over de baan als helpende bij zorggroep Maas en Waal? Bel dan naar Monique Mulder, hoofd zorg, telefoonnummer: 06-23961592

Wij vragen van jou een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) als je in dienst komt.

Waar ga je werken?
Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorgorganisatie die cliënten met passie ondersteunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij geven hun leven extra kleur met ruim 1100 medewerkers en 600 vrijwilligers vanuit vier verschillende locaties; Beuningen, Beneden-Leeuwen, Ewijk en Druten.

Om de hoek van de hoofdstraat in Beneden-Leeuwen ligt St. Elisabeth. Hier bevinden zich verschillende woonafdelingen met een- en tweekamerappartementen en groepswoningen (kleinschalig wonen) die plaats bieden aan 150 bewoners. St. Elisabeth beschikt over een ruime, gezellige Plaza waar het restaurant is gevestigd en activiteiten worden georganiseerd door Bureau Welzijn. Ook is er een revalidatie-oefenruimte, een stiltecentrum en een recreatieruimte (De Kern). Daarnaast zijn er verschillende vormen van dagbesteding mogelijk in St. Elisabeth, Het in 2011 geheel gerenoveerde gebouw is omringd door een fraai aangelegde tuin en een zogenoemde beweegtuin.

In St. Elisabeth maken wij onderscheid tussen zorg en behandeling voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen die lijden aan dementie. Het team van Lauwegaard zorgt met passie voor de mensen die bij ons wonen. Als team hebben we de drive om er het best mogelijke uit te halen. Daarom werken we veel samen, geven elkaar feedback en hebben wat voor elkaar over, met als doel de best mogelijke zorg en welzijn leveren. We doen dit niet alleen, ook het netwerk rondom de bewoners betrekken we hierbij, en uiteraard alle ondersteunende diensten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in