+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beneden-Leeuwen.

ICT Regisseur Beneden-Leeuwen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zorggroep Maas & Waal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.593 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als ervaren ICT regisseur speel je een cruciale rol in het beheren en verbeteren van onze ICT-infrastructuur binnen een vooruitstrevende zorginstelling. Je werkt zelfstandig onder directe leiding van de manager Facilitair Bedrijf en in nauwe samenwerking met informatiemanagement. Jouw expertise in changemanagement en het coördineren van extern ICT-beheer draagt bij aan een optimale dienstverlening. Naast een concurrerend salaris bieden we de mogelijkheid tot hybride werken, opleidingen, en aantrekkelijke voordeelregelingen zoals een fietsplan. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent een ervaren en pragmatisch ICT regisseur. Je voert regie op onze ICT infrastructuur op basis van best practices in service- en changemanagement. Je bent een ICT-professional, creatief in oplossingen en communicatief sterk om op prettige wijze contacten te onderhouden met alle stakeholders.

Wat ga je doen?
Als zorginstelling voor ouderen wordt de informatievoorziening en ondersteuning vanuit zorgtechnologie steeds belangrijker. Als ICT regisseur heb jij hierin een belangrijke spilfunctie. Het betreft een zelfstandige en solistische functie waarin je direct bent gepositioneerd onder de manager Facilitair Bedrijf. Uiteraard werk je nauw samen met de afdeling informatiemanagement en onze informatieadviseur.

We zoeken een ervaren ICT regisseur die uitdaging ziet in het voeren van regie op onze ICT-infrastructuur en overige ICT-voorzieningen. Enerzijds professionaliseer je het changemanagementproces, anderzijds help je ons met het inrichten van de regie richting externe leveranciers.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het extern belegde ICT-beheer, voor de professionalisering en het onderhoud van de ICT-infrastructuur. Je overziet de samenhang tussen systemen en adviseert het management. Zo werk je mee om een maximale beschikbaarheid en prestatie van de ICT-infrastructuur te waarborgen. Ook zorg je voor een optimale samenwerking met de ICT-leveranciers.

Een greep uit de taken van onze ICT regisseur
Je bewaakt proactief de continuïteit en het niveau van dienstverlening en voert periodiek overleg met leveranciers. Je neemt hierbij echt regie en bouwt verder aan bestaande samenwerkingsafspraken om in deze relatief jonge relaties de gewenste continuïteit en kwaliteit van dienstverlening verder te ontwikkelen en te borgen.
Je houdt in- en externe ontwikkelingen bij en signaleert kansen over mogelijkheden voor vernieuwing en/of verbetering van de dienstverlening.
Je maakt afspraken met leveranciers en legt deze vast in DAP en SLA
Je coördineert bij escalaties van incidenten en je voert de regie op de oplossing.
Je beoordeelt wijzigingsverzoeken op ICT-gebied op impact, risico en moeilijkheidsgraad.
Je organiseert de agenda voor het Change Advisory Board (CAB), treedt op als voorzitter. Daarnaast bewaak je de onderlinge afhankelijkheden tussen alle (geplande) wijzigingen.
Je zorgt voor de toewijzing van wijzigingen aan (externe) procesuitvoerders en maakt afspraken over de uitvoering.
Je draagt zorg voor communicatie aan interne gebruikers over gebruik van systemen en applicaties tijdens de implementatie.
Je werkt nauw samen met architecten, projectleider-ontwerpers en 2e lijns-beheerders, en stuurt de 1e lijns helpdeskmedewerkers aan en coacht hen bij uitvoering van de werkzaamheden.

Wat ben jij?
Je bent een ICT regisseur met persoonlijkheid. Jij hebt een zakelijk professionele instelling, realiseert doelstellingen en je blijft zichtbaar en toegankelijk voor je collega’s. Je bent analytisch en accuraat. Anderzijds kun je je verbinden met collega’s in de zorg en weet je hoe je om moet gaan met het doorvoeren van veranderingen. Je bent communicatief vaardig en je kunt complexe zaken helder en makkelijk uitleggen. Je kunt schakelen tussen de verschillende rollen binnen de functie en je houdt ervan om mee te denken en ideeën aan te dragen die onze ict-infrastructuur versterken en toekomstbestendig houden.

Verder heb je kennis van en ervaring met:
IT-change- en testmanagement binnen een zorginstelling
ITIL-framework en BISL
OTAP-model
SLA (incl. DAP)
ICT-infrastructuur
Cloud-omgevingen (office 365/Azure)
ICT-werkplekken
Service- en changemanagement management
Samenhang van je eigen werk met Informatie- en ICT architectuur
Interne dienstverlening

Daarnaast:
Heb je HBO/WO werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van bedrijfskundige informatica.
Je hebt aantoonbare ervaring in het service- en changemanagement proces.
Je hebt ervaring in de genoemde expertises en kunt ons vertellen wat je bijdrage is geweest.
Je creëert draagvlak voor de verandering die je wilt doorvoeren.

Wat bieden we jou?
Je kunt je ontwikkelen. Dus ook als je nog niet aan alle genoemde kenmerken voldoet komen we graag met je in contact. We bieden je:
Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Een arbeidsduur van 36 uur per week.
De functie van ICT regisseur zal worden ingedeeld volgens CAO VVT in schaal 60 (max. € 5.593,19 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
Naast vakantietoeslag een eindejaarsuitkering van 8,33 %.
Opleiding en scholing.
Een aantal voordeelregelingen waaronder een fietsplan en uitruilregeling (compensatie) reiskosten woon- werk verkeer.
Hybride werken is mogelijk.

Wil je meer informatie?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Alger Vissers, Manager Facilitair, via 0651546688. Je sollicitatie, CV en motivatiebrief, ontvangen we graag voor 3 mei via onderstaande button. Het opvragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Waar ga je werken?
Zorggroep Maas & Waal is een krachtige en veelzijdige ouderenzorgorganisatie, actief in wonen, welzijn en zorg. Dat doen we met ruim 1200 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers vanuit verschillende locaties in het land van Maas en Waal.

We hebben onlangs een nieuw IT-landschap neergezet waarmee we beschikken over een toekomstbestendige IT omgeving. Hierbij werken we samen met diverse externe strategische partners. Samen met hen zetten we een IT-landschap neer waarmee we het verschil kunnen maken voor onze cliënten en bewoners. De kernwaarden van zMW komen hierin terug. Te weten: vakmanschap, samenspel, openheid en gastvrijheid. Het is onze missie om te zorgen dat onze bewoners en cliënten welzijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in