+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beneden-Leeuwen.

Basisarts Beneden-Leeuwen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zorggroep Maas & Waal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 4.370 - € 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zet je in voor de medische zorg van ouderen met psychogeriatrische en somatische zorgvragen in een deskundig en stabiel team. Als basisarts werk je multidisciplinair en draag je verantwoordelijkheid in het opstellen van zorgleefplannen. De mogelijkheid om door te groeien naar specialist ouderengeneeskunde via onze opleidingslocatie voor AIOS ouderengeneeskunde biedt unieke ontwikkelkansen. Geniet van een breed vitaliteitsbeleid, inclusief sportfaciliteiten, leefstijlprogramma s en meer. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij daadkrachtig, innovatief en zelfstandig? Dan ben jij de basisarts die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Je inzet wordt gevraagd voor de medische zorg voor bewoners met psychogeriatrische en somatische zorgvragen. Samen met het multidisciplinaire team stel je een zorgleefplan op ten behoeve van de cliënt, waarbij je als arts verantwoordelijk bent voor de medische inhoud. De vakgroep van specialisten ouderengeneeskunde is een deskundige en stabiele groep van 10 collega’s die zich met hart en ziel inzet voor de ouderenzorg en veel ruimte krijgt binnen de organisatie. Als basisarts ontvang je supervisie van één van onze enthousiaste specialisten ouderengeneeskunde .
Je draait als lid van het medisch team mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten met avond- nacht- en weekenddiensten. Er zijn twee ervaren 24-uurs verpleegkundige teams die veel vragen afvangen. Standplaats is Beneden-Leeuwen.

Wat ben jij?
Wij verwachten een enthousiaste, BIG geregistreerde basisarts met visie op ouderenzorg, die op een verbindende manier samenwerkt in een multidisciplinair team en over uitstekende contactuele eigenschappen beschikt. Ook net afgestudeerde basisartsen moedigen wij aan om te solliciteren!

Wat bieden we jou?
Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast, loyaal en deskundig medisch team. Wij zijn een opleidingslocatie voor AIOS ouderengeneeskunde, dus voor een basisarts een goede plek om je op mogelijke toekomst als specialist ouderengeneeskunde te oriënteren waarbij de mogelijkheid bestaat om door te stromen naar de opleiding voor SO. Je mag zijn wie je bent, je mag leren en je kunt je ontwikkelen. Wij volgen we de cao VVT. Dit betekent:
Een contract van 28 uur
Een salaris tussen € 4.370,94 en € 6.583,78 op basis van 36 uur, inschaling op basis van je ervaring
Ontwikkel- en ontplooiingsmogelijkheden,
In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshops. Vitaal leven is goud waard!
Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten woon- werk verkeer

Wil je meer informatie?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de manager behandeldienst, tevens SO, Vicky van der Waaij, 06-10972617 of Anne Harhuis, SO,
06-23974823. Je sollicitatie, CV en motivatiebrief, ontvangen we graag voor 15 mei 2024 a.s. via onderstaande button. Het is mogelijk om voorafgaand aan je sollicitatie vrijblijvend kennis te maken met het medisch team of een dag mee te lopen. Het overleggen van een "Verklaring Omtrent het Gedrag" (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Waar ga je werken?
Zorggroep Maas & Waal is een krachtige en veelzijdige ouderenzorgorganisatie, actief in wonen, welzijn en zorg. Dat doen we met ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers vanuit verschillende locaties in het land van Maas en Waal. Het is ons streven dat bewoners zoveel mogelijk het leven kunnen (blijven) leven dat ze graag willen. Bewoners die welzijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks hun beperkingen. De zorggroep is met vier zorglocaties, geriatrische revalidatie, thuiszorgteams, huishoudelijke hulp en dagbesteding sterk verankerd in de regio. Naast wonen en zorg, fungeren de locaties als wijkservicepunten voor bewoners uit de omliggende dorpen. We zijn aangesloten bij het universitair kennisnetwerk ouderen Nijmegen (UKON) en participeren in onderzoek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in