+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bennebroek.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 3 of groep 8 speciaal basisonderwijs Bennebroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Als leerkracht voor groep 3 of groep 8 speel je een cruciale rol in het bevorderen van een veilige leeromgeving, waarbij de focus ligt op het stimuleren van positief gedrag en de sociaal-emotionele ontwikkeling van leerlingen. Je komt terecht in een hecht team dat stabiliteit biedt. Een unieke kans om bij te dragen aan de groei van kinderen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie als leerkracht voor groep 3 of groep 8 ga je meewerken aan het creëren van een veilige omgeving doormiddel van het stimuleren van positief gedrag en extra aandacht besteden aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het gaat bij groep 8 om een groep van ongeveer 19 leerlingen en bij groep 3 om een groep van 8 leerlingen waarbij bij groep 3 ondersteuning aanwezig is. Je staat sterk in je schoenen en hebt bij voorkeur al enige ervaring met werken met de onder- of bovenbouw. Je zal terecht komen in een hecht team die je stabiliteit geeft wanneer je werkzaam bent op de school. Je bent voor deze functie voor groep 3 fulltime beschikbaar en voor groep 8 de maandag beschikbaar. Zie je jezelf wel werken in één van deze functies? Neem dan contact met mij op!



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma.
  • Je bent fulltime beschikbaar voor groep 3 of op maandag beschikbaar voor groep 8.
  • Je hebt affiniteit met het speciaal basisonderwijs.
  • Je werkt graag in een hecht en sterk team. 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Doorbetaling van schoolvakanties;
  • Ondersteuning van ervaren coaches;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over de school? Neem dan contact op met Khalissa Peters via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-82408881.

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over de school? Neem dan contact op met Khalissa Peters via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-82408881.



Bedrijfsomschrijving

Wat bij binnenkomst direct opvalt is de rust en voorspelbaarheid op deze SBO. En dat heeft niet alleen te maken met het feit dat het hier maar om een kleine school gaat! Aan de hand van PBS en dankzij nauwe samenwerking, wordt er schoolbreed op eenduidige wijze gecommuniceerd. De leerlingen weten hierdoor perfect wat er van hun verwacht wordt, wat het pedagogische klimaat zeer ten goede komt. Via een vorm van ontwikkelingsgericht werken staan de individuele behoeftes van leerlingen altijd centraal. De school staat erom bekend door te gaan waar anderen stoppen; er wordt gekeken en gezocht naar mogelijkheden om aan te sluiten op de behoeftes van leerlingen. Ook dit lukt hun dankzij de intensieve samenwerking en doordat iedereen in het belang van de kinderen functioneert. Tel daar het onderwijs met volop tijd en aandacht voor de ontwikkeling van talenten van leerlingen bij op, en dat maakt deze SBO tot een mooie plek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in