+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Benschop.
Laad meer vacatures

Monteur mechatronica Benschop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.700 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om de laatste puntjes op de i te zetten en onze klanten te verrassen met perfectie op wielen? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij klaar om de laatste puntjes op de i te zetten en onze klanten te verrassen met perfectie op wielen? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Monteur mechatronica ben je verantwoordelijk voor het inspecteren en klaarmaken van voertuigen voor aflevering.  Je gaat grondig te werk door nauwkeurig te controleren of het geassembleerde voertuig voldoet aan alle specificaties en vereisten. Door gebruik te maken van gedetailleerde begeleidende documenten, zorg je ervoor dat elk onderdeel en systeem perfect op elkaar afgestemd is. Indien nodig, werk je samen met je leidinggevende om eventuele tekortkomingen aan het voertuig aan te pakken. Naast je technische taken, communiceer je effectief met je direct leidinggevende om werkopdrachten te ontvangen en de voortgang van je werkzaamheden te rapporteren. Het invullen van stamkaarten en urenstaten behoort ook tot je verantwoordelijkheden, waarbij nauwkeurigheid en zorgvuldigheid van groot belang zijn. Als onderdeel van het team krijg je dus echt de kans om je passie voor techniek te combineren met een uitdagende en dynamische werkomgeving.


Over het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde voertuigen, van het ontwerpen en produceren tot aan het leveren toe. Met decennia aan ervaring wordt er iedere dag gestreefd om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van onze klanten, waarvoor een hechte teamspirit nodig is. Als een hecht familiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit van het personeel, worden er dan ook regelmatig personeelsuitjes georganiseerd om de teamspirit te versterken. Hier ben je dan ook geen nummer; je bent een essentieel onderdeel van de organisatie en draag je bij aan het voortdurende streven naar uitmuntendheid. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kleinmetaal;
  • Uitdagende en innovatieve werkomgeving;
  • Professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Bedrijfscultuur gericht op teamwork.
Wat wij vragen
  • Een afgeronde MBO-opleiding (bedrijfs)autotechniek of Mechatronica;
  • Technische kennis van algemene voertuigen.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in