+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Benschop.
Laad meer vacatures

Assemblagemedewerker Benschop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.800 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een technisch medewerker voor de productie van terminal trekkers. Ervaring is niet nodig, wel interesse in techniek. Je bouwt de trekkers samen in een grote, maar overzichtelijke hal. Werk in tweetallen en leer elke maand iets nieuws. Ze zijn innovatief en helpen jou groeien. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding, werkkleding en schoenen, en kans op een vast contract. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn per direct op zoek naar een technisch medewerker / assemblage monteur voor de productie van terminal trekkers. Het bedrijf, bestaande uit een kantoor, productiehal en magazijn zitten in Benschop. Heb jij nog geen ervaring als assemblage medewerker? Geen probleem, als je maar wel affiniteit of ervaring hebt met techniek. Interesse? Lees dan verder!

Als assemblagemedewerker ga jij samen met jouw collega's terminal trekkers bouwen. De hal waarin jij komt te werken is groot, maar heel overzichtelijk. Er zijn 9 onderdelen van het productieproces, elk onderdeel heeft zijn eigen stukje in de productiehal. Enkele verschillende onderdelen zijn: het chassis in elkaar zetten, het monteren van de assen, het plaatsen en aansluiten van de motor en de cabine plaatsen. Je werkt hier altijd in tweetallen, je moet dus goed kunnen samenwerken. Het duurt ongeveer een maand om ingewerkt te worden per onderdeel. Zodra je het ene onderdeel helemaal onder de knie hebt, kan je (als je dat wilt) door schuiven naar een ander onderdeel. 
Voor deze functie is het belangrijk dat jij affiniteit en/of ervaring hebt met de techniek. Ook moet je leergierig zijn en op zoek zijn naar een baan voor de lange termijn. Je werkt hier van maandag tot en met donderdag van 07:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12:30 uur. 

Jouw nieuwe werkplek

Het bedrijf waar jij komt te werken is een familiebedrijf dat al 150 jaar lang terminal trekkers ontwerpt en produceert. Deze worden gemaakt voor de zware industrie. Dit doen ze niet alleen in Nederland. Overal ter wereld komen deze trekkers terecht. Op vliegvelden, industriële havens en scheepswerven.
Jouw nieuwe werkgever is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Innovatie en slim produceren staat centraal. Jouw ontwikkeling is hierbij belangrijk. Tijdens het inwerken wordt jij goed begeleid, zodat je uiteindelijk allround kan werken.

Dit bieden wij jou

  • Salaris tussen de €2500,- en €2800,- bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Werkkleding van jouw nieuwe werkgever en een nieuw paar werkschoenen van Westerduin
  • Veel mogelijkheden om te ontwikkelen
  • Uitzicht op een vast contract bij de klant
Dit vragen wij van jou

  • Affiniteit en/of ervaring in de techniek
  • Kan goed samenwerken in teams
  • Zoekt een baan voor langere tijd
Solliciteren

Laat dan hiernaast jouw gegeven achter. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met jou op. Dan plannen we een afspraak in om jouw mogelijkheden de bespreken. Heb je vragen? Je kan ons bellen op het nummer 030-7633222 of stuur mij, Nikki, een berichtje op 06-86807366. Spreken we je snel?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in