+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verkoopadviseur intern transport Bentelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Maak het verschil door klanten te helpen met eerlijke en duurzame oplossingen. Als verkoopadviseur voor lithium ion producten werk je met een breed assortiment elektrische transportmiddelen. Je start met leren op de binnendienst en groeit door naar het werken met klanten. Het bedrijf is een familiebedrijf waar een goede sfeer heerst. Je krijgt een auto van de zaak, flexibele werktijden, en de kans om jezelf te ontwikkelen met een opleidingsbudget. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Maak het verschil door met jouw kennis, commerciële blik én gevoel voor de producten de klant optimaal te voorzien in een perfecte oplossing!


Je nieuwe baan

Als verkoopadviseur ben jij het aanspreekpunt van de regio als het gaat om lithium ion producten. In 2020 is jouw nieuwe werkgever gestart als regio importeur met EP material handling. Met een breed scala aan elektrische interne transportmiddelen kan jij de klanten optimaal voorzien van een totaaloplossing. En nee dat is geen verkooppraatje, maar een echte, eerlijke en duurzame oplossing waar je de klant mee verder helpt. Je richt je op bestaande klanten, maar door jouw ondernemende karakter ook op nieuwe klanten. Om jou klaar te stomen voor deze functie begin je eerst op de binnendienst om de materie en de producten te leren kennen. Afhankelijk van jouw ontwikkeling ga je de boer op. Zowel met collega’s als zelfstandig. Aan jou om je netwerk uit te breiden met mooie (nieuwe) klanten in de regio! 


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een importeur en leverancier van diverse soorten hoogwerkers en heftrucks. Van spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers tot pallettrucks en stapelaars. Het assortiment is breed: voor elke klus op hoogte een oplossing! Naast het leveren van producten, worden ook keuringen en trainingen verzorgd en wordt onderhoud- en reparatie uitgevoerd. Je krijgt ongeveer 25 collega’s. Van monteurs, verkoopadviseurs tot je collega’s op kantoor. Het team is hecht en werkt goed met elkaar samen. Nuchter en no-nonsense omschrijft de sfeer binnen het bedrijf goed. Er wordt niet van jou verwacht dat je in driedelig pak naar de klant toe moet. Integendeel! 


Wat we jou bieden
  • Een salaris dat past bij jouw ervaring, kennis en kunde - hierover gaan we graag met je in gesprek

  • Een auto van de zaak

  • Flexibele werktijden

  • Begeleiding en coaching om het beste uit jezelf te halen

  • Een goed inwerktraject om jou klaar te stomen voor jouw nieuwe baan als verkoopadviseur

  • Opleidingsbudget om je kennis en kunde uit te breiden, of je verder te specialiseren

  • Werken in een echt Twents familiebedrijf met fijne collega’s 

Jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, zelfstandig en ziet kansen. Van nature heb jij dat stukje ondernemerschap in je! Je maakt waar wat je zegt en staat ergens voor. Dat is de persoon waar we naar op zoek zijn. Ben jij net klaar met je studie Commerciële Economie, Ondernemerschap en Retail Management of een andere commerciële studie en op zoek naar een mooie startersfunctie? Dan ligt hier ook een heel mooie kans voor jou!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in