+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergambacht.
Laad meer vacatures

Technisch Tekenaar Bergambacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.300 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en creativiteit? In deze functie kun je beide combineren. Je gaat werken met klantenwensen en maakt daar technische tekeningen van. Ook help je bij het maken en testen van nieuwe producten. Het bedrijf ontwerpt veel verschillende dingen, dus elke dag is anders. Er is een fijne, informele sfeer en je kunt ook nog eens aan je eigen ontwikkeling werken. Plus, er zijn leuke teamuitjes en BBQ's. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wil jij als Technisch Tekenaar je technische kennis en gevoel voor creativiteit inzetten voor het leveren van mooie moderne oplossingen? Wil je meewerken aan het ontwerp van producten die je overal tegenkomt, zoals producten op Schiphol, kantoorinrichting, meubelen en behuizingen van apparatuur? Dan is dit een veelzijdige en toffe kans voor jou! Je gaat bij dit bedrijf de wens van de klant omzetten in technische tekeningen, productietekeningen en uiteindelijke designs. Vervolgens ga je meewerken aan ontwikkeling van prototypes en het testen daarvan. Uiteindelijk ben jij daarna ook betrokken bij de oplevering van het eindresultaat.

Baanaanbod

• Fulltime dienstverband van 38 uur
• Salaris tussen 3300 en ongeveer 4300 euro op basis van ervaring
• 27 vakantiedagen
• Mogelijkheid voor opleiding en ontwikkeling
• Goede informele werksfeer

Functie-eisen

• Engineering opleiding
• Motivatie en passie voor techniek
• Je kunt overweg met technische tekenprogramma's

Bedrijfsprofiel
Dit is een modern, groeiend bedrijf dat voor allerlei verschillende sectoren maatwerk producten ontwerpt. Ze doen veel projecten in de interieurbouw, product design, meubelbouw, apparaten enzovoort. Het leuke van het bedrijf is dat het eigenlijk een soort ingenieursbureau is, waarbij je constant gaat werken aan totaal nieuwe technische producten. De sfeer in het bedrijf is modern, informeel en heel erg prettig. Er werken veel jonge gemotiveerde techneuten waarmee je samen gaat werken aan gave projecten en daarnaast is er veel tijd voor leuke uitjes en BBQ's. Meer informatie of direct solliciteren? Wil jij bij dit bedrijf langs voor een kennismakingsgesprek, om te zien of er een klik is? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen over de vacature of wil je samen met mij verkennen of er andere mogelijkheden zijn? Mail me gerust! Consultant: Thomas KeijzerEmail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in