+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Automation Engineer Bergen (LI)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.595 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van hoogwaardige gietijzeren componenten als Automation Engineer, waar je je richt op het ontwerpen en implementeren van automatiseringsconcepten. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van productieprocessen door efficiëntie, kwaliteit en flexibiliteit te optimaliseren. Je werkt aan CNC-programma's, ontwikkelt automatiseringshulpmiddelen en biedt ondersteuning aan robot coordinators. Jouw bijdrage staat centraal in het streven naar productkwaliteit en processtabiliteit. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever dat gespecialiseerd is in hoogwaardige gietijzeren componenten in de omgeving van Boxmeer zijn wij op zoek naar een nieuwe Automation Engineer.

Je gaat je bezig met het opzetten van automatiseringsconcepten en de realisatie van de automatisering, met name op softwarematig gebied. Hierbij houd je rekening met de optimale productie van onze (nieuwe) producten, reproduceerbaarheid, efficiency, kwaliteit en flexibiliteit. Je gaat aan de slag met het maken van CNC-bewerkingsprogramma's en het ontwerpen van hulpmiddelen voor de automatisering. Bovendien ondersteun en begeleid jij onze robot coördinators en de productie bij de automatisering op het gebied van productkwaliteit, vrijgave en processtabiliteit. Ook leg jij eenduidig de vereiste specificaties voor de automatisering vast en ben je bewust en verantwoordelijk voor kwaliteit, milieu en productiviteit.

Gevraagd

Je hebt je HBO-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica afgerond. Bovendien bezit je over voldoende kennis van verspaningstechnieken en het besturingssysteem FANUC. Kennis van Gieterijtechniek is een pré! Naast dit alles heb jij ook nog kennis van kwaliteits- en milieumanagementsystemen en in het bijzonder de engineeringsaspecten binnen de normen.

Aanbod

Na een gedegen inwerkperiode waarin je het bedrijf, de producten en onze machines goed leert kennen, kom je te werken in een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. De functie van Automation Engineer is dynamische met voldoende diversiteit en uitdaging waardoor je jezelf volop kunt ontwikkelen. Door onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, word je betrokken bij het totale proces. Je ontvangt een marktconform salaris en bouwt een goed pensioen op.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in