+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Quality Engineer Bergen (LI)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.225 - € 4.360 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van hoogwaardige gietijzeren componenten als Quality Engineer, waar je de spil bent in het verhogen van product- en proceskwaliteit. Jouw rol omvat het initiëren van kwaliteitsacties, monitoren van procescontroles, en behandelen van klachten volgens de 8D methodiek. Je beheert meetmiddelen, klanttekeningen en voert verbeterprojecten uit, zoals de automatisering van de meetkamer. Een unieke kans om jouw stempel te drukken op innovatie binnen de productieomgeving. Op zoek naar een inspirerende baan? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever dat gespecialiseerd is in hoogwaardige gietijzeren componenten in de omgeving van Boxmeer zijn wij op zoek naar een nieuwe Quality Engineer.

Als Quality Engineer ben je voortdurend bezig met het vergroten van de kwaliteit van de producten en processen. Zo ondersteun je bij kwaliteitsgerichte operationele activiteiten, zoals het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen en het monitoren van procescontroles in de productie. Je behandelt leveranciers- en klantenklachten volgens de 8D methodiek. Je stelt meetvoorschriften en kwaliteitsrapporten op en je beheert meetmiddelen, klanttekeningen en product-info mappen. Je bent als Quality Engineer zelfstandig bevoegd om producten, partijen of het gehele productieproces te blokkeren in geval van kwaliteitsgebreken. Naast jouw reguliere werkzaamheden vind jij het leuk om projectmatig bezig te zijn met verbeterprojecten, zoals het automatiseren van de meetkamer.

Gevraagd

Nadat jij je HBO-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica hebt afgerond, heb je een aantal jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Bovendien beschik je over meettechnische ervaring. In de functie van Quality Engineer is kennis van kwaliteits- en milieumanagementsystemen een vereiste. Daarnaast ben je accuraat, nauwkeurig, stressbestendig en beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om met robotisering en automatisering bezig te zijn en je bent sterk in projectmatig werken.

Aanbod

Na een gedegen inwerkperiode waarin je het bedrijf, de klanten en de producten goed leert kennen, kom je te werken in een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. De functie van Quality Engineer is dynamische met voldoende diversiteit en uitdaging zodat je jezelf volop kunt ontwikkelen. Door onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, word je betrokken bij het totale proces. Je ontvangt een salaris dat boven de cao-norm ligt en bouwt een goed pensioen op.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in