+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen (NH).
Laad meer vacatures

Enthousiaste horeca topper gezocht Bergen (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tearoom Roos

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tearoom Roos

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een enthousiaste medewerker bediening voor onze gezellige Tearoom. Je taak is klanten een warme ervaring te geven met lekkere koffie, thee, gebak en lunch. Als je houdt van gasten blij maken en een passie hebt voor horeca, dan pas je perfect bij ons team. We zijn een nieuw bedrijf dat elke dag verse producten serveert en een plek creëert waar mensen kunnen genieten. We bieden een baan voor 2 a 3 dagen per week, soms ook in het weekend. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zoeken een gepassioneerde medewerker bediening voor onze Tearoom in Bergen. Ben jij iemand die met een glimlach klanten verwelkomt, hen een warme ervaring bezorgt met heerlijke koffie, thee, gebak van Banketbakkerij Roos, of een smaakvolle lunch en zelfs een onvergetelijke high tea serveert? Laat jou gastvrijheid stralen en sluit je aan bij ons gezellige team. Solliciteer nu en word een essentieel onderdeel van onze gastvrije Tearoom!

Over het bedrijf

Een nieuw juweeltje dat in augustus 2023 haar deuren opende en naadloos aansluit bij onze geliefde Banketbakkerij Roos. Elke dag streven we naar de perfectie van verse producten en in onze tearoom creëren we een oase waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijke momenten omringd door lekkernijen en gezelligheid. Welkom bij een plek waar passie voor smaak samenkomt met een gastvrije sfeer.

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele bedieningsmedewerker met een hart vol passie voor het horecavak! Ben jij degene die geniet van het serveren van mooie producten en het liefst al wat ervaring heeft opgedaan op de horecavloer? Sluit je dan aan bij ons team en breng jou liefde voor gastvrijheid tot leven in onze gezellige ambiance. Laat je passie voor horeca bloeien bij ons. Solliciteer nu!

Wat wij bieden

Wij bieden een parttime baan van 2 a 3 werkdagen per week inclusief mogelijkheden voor een weekenddag. Salaris conform horeca cao.

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteren!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in