+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Junior Accountmanager Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie

Ooit gedacht aan het verkopen van stoere moderne werkkleding?

Als MASCOT Jr. Account Manager Zuid Oost Nederland maak je gebruik van onze Mobile Showroom en is het je taak om zowel nieuwe als bestaande klanten in diverse branches, zoals bouw, installatie, transport en industrie te bedienen. Je werkdag bestaat uit het actief bouwen aan de relaties met bestaande en potentiële eindgebruikers en met onze dealers.
Het Mobile Showroom concept is uniek in de branche en hebben we inmiddels 5 Mascot Mobiele Showrooms rondrijden in Nederland.
Kijk voor een impressie op Je taken zijn:
•  Promotie, presentatie en verkoop van MASCOT werkkleding en veiligheidsschoenen met behulp van een compleet ingerichte Mobile showroom, de MASCOT Show Van.
• Je geeft de eindgebruikers de beste service en het beste advies die er op de markt te vinden zijn.
• Je ontwikkelt verkoopmogelijkheden door het bouwen aan de relaties met bestaande en potentiële eindgebruikers en met je dealers.
Het grootste deel van je tijd zal je focus liggen op New Business bij de eindgebruikers, zelfstandig maar ook in nauwe samenwerking met onze dealers.
 



Gevraagd

Ben jij een salesfreak en draag jij dienstverlening en betrouwbaarheid hoog in het vaandel?
Ben jij enthousiast over sales en rijden advies en geloofwaardigheid met je mee?
Ben jij een gedreven en energieke verkoopadviseur die gaat voor kwaliteit, service en wil je een totaalconcept verkopen?
Heb je ervaring in de textiel, bijvoorbeeld in een kledingwinkel of sportzaak of ben je al betrokken bij verkoop van werkkleding in een B2B omgeving, misschien bij de (binnendienst)verkoop van een technische groothandel, dan zien we dat als een pre.

Dan ben jij misschien onze nieuwe Jr. Account Manager in de regio Zuid West Nederland! De focus ligt op de provincies Zuid Holland, deels Brabant en Zeeland.
 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

MASCOT WORKWEAR is Deens familiebedrijf en jij wordt onderdeel van het MASCOT Benelux team, bestaande uit 32 collega’s en wat staat voor professioneel en TESTED TO WORK.
We werken in regio's en per regio is er een Area Sales Manager, Account Manager en een Junior Account Manager. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren voor onze dealers.
In Naarden is onze Benelux-kantoor gevestigd met o.a. een showroom van meer dan 500m2. Tevens hebben we een showroom in Brussel en Kerkrade.



Bedrijfsomschrijving

MASCOT® WORKWEAR is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen. Alle werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben een en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten én verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. De ambities van MASCOT® zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan de klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in