+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige zzp Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 3.076 - € 4.785 p/m

Vacatureomschrijving

Deze ggz-organisatie die volop in beweging is, zoekt flexibele collega's met lef en passie voor innovatie in een gemoedelijke sfeer. Werk vanuit mogelijkheden, eigen regie, en omarm nieuwe ontwikkelingen. Join them!


Jouw nieuwe baan

Onder toezicht van de regiebehandelaar voer je intake- en adviesgesprekken, steunende en structurerende gesprekken, evaluatiegesprekken. Ook draag je bij aan diagnostiek. Samenwerken met naasten en systemen is essentieel. Je bent resultaatgericht, werkt in afstemming met de verpleegkundig specialist, en zorgt voor een veilig behandelklimaat door het opstellen en uitvoeren van het behandelplan.

Je observeert, signaleert en rapporteert bijzonderheden over het welbevinden en de leefomgeving van de cliënt. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de cliënt, het systeem, verwijzer(s) en samenwerkingspartners. Tot slot beheer je de administratie, registratie en rapportage, neem je deel aan, evalueer en rapporteer je over de voortgang en resultaten in het multidisciplinair behandelteam.


Jouw nieuwe werkplek

Binnen de klinische divisie, waaronder de beschermde woonvormen in Bergen op Zoom en Roosendaal vallen, zoeken we een innovatieve verpleegkundig specialist. De beschermde woonvormen bieden diverse programma's en vormen een samenhangende keten om samen met cliënten naar herstel te werken.

De behoeften van de cliënt staan centraal, en de organisatie past het aanbod waar mogelijk aan op deze behoeften. De focus ligt op gespecialiseerde begeleiding om cliënten te helpen hun eigen regie te ontwikkelen, met een sterke nadruk op maatschappelijke integratie. De organisatie is dynamisch in ontwikkeling, waarbij zij alle inspanningen richten op het ondersteunen van cliënten in hun herstelproces. Resulterend in vergrote autonomie, zelfredzaamheid, verminderde klachten en verbeterd functioneren (gezondheidswinst).

De doelgroep bestaat voornamelijk uit cliënten die verblijven in een zero tolerance beschermd wonen, gebruikershuis en een beschermd wonen project waar mensen langdurig wonen. Samen wordt er gewerkt aan herstel.

Jij komt terecht in 3 leuke teams, waaronder een leerafdeling. Hier zijn de medewerkers erg gemotiveerd om aan de slag te gaan met ontwikkelingen. Jij krijgt veel ruimte voor eigen invulling.


Wat breng je mee?

Je hebt een hbo-v diploma en een succesvol afgeronde post-bachelor opleiding als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv). Verder:

  • is er affiniteit met de EPA-doelgroep

  • ben je bekwaam in zowel zelfstandig en individueel werken als in prettige, flexibele en collegiale samenwerking

  • kritisch denken en innovativiteit zijn jouw sterke punten

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt tussen de 16 en 36 uur in de week op zzp-basis. Hoeveel precies: dat bespreken wij samen, net als de hoogte van jouw uurloon.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in