+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Account Administrator Bergen op Zoom Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ISS Facility Services

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vind jij het een uitdaging om het facilitaire team te ondersteunen in administratie? Word dan Account Administrator!

Wat ga je doen?

ISS verzorgt de volledige facilitaire dienstverlening bij een aantal grote bekende bedrijven. We doen dit met een team dat bij de klant vast op locatie zit. Voor de financiële beheersing zoeken we een administratief medewerker, een account administrator, die zorgdraagt voor de administratieve beheersing. Dit houdt onder andere in dat je je bezig houdt met de administratie van verplichtingen, inkoopfacturen, contractwijzigingen, facturatie en maandelijkse rapportage, maar ook met de borging van belangrijke rapportages en de dagelijkse opvolging van de lopende (technische) zaken bij de klant. Je schakelt hierbij intensief met de technisch manager, facilitair manager, de overige teamleden, leveranciers en met de externe klant. In de dynamische omgeving waarin je komt te werken, is het van belang dat jij proactief meedenkt en ondersteunt waar nodig.

Met jouw analytisch inzicht signaleer je afwijkingen bij de uitvoering van verschillende services, je fungeert als eerste aanspreekpunt voor leveranciers en bewaakt de voortgang conform de contractuele afspraken. Samen met interne klanten zorg je voor afstemming over administratieve processen en initieer je innovaties. Hiernaast zijn er ook taken, zoals zorg dragen van maandelijkse rapportering, een back up rol bij de Facilitaire Servicedesk bij de klant.


Je herkent jezelf in

Als Account Administrator werk je met cijfers en mensen. Natuurlijk ben je financieel goed onderlegd, maar je wilt ook graag snappen hoe de operatie werkt, omdat je vindt dat je alleen dan goed kan administreren. Ook sta je stevig in je schoenen als gesprekspartner. Je vindt het leuk dat er echt beroep op jou en je expertise gedaan wordt en werkt hard om je stakeholders binnen een van onze corporate accounts tijdig te voeden met juiste en nauwkeurige informatie. 

Verder vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur in een financieel/administratieve richting;
  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een vergelijkbare branche;
  • Analytisch vermogen;
  • Brede kennis van MS Office.

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden een uitdagende functie met een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, laptop en telefoon en een goede pensioenregeling. Je kunt rekenen op een open en informele werksfeer. Ook vinden we het belangrijk dat je inhoudelijk uitdagend werk doet en dat je jezelf blijft ontwikkelen door middel van coaching door jouw leidinggevende of specifieke trainingen en/of cursussen.


Wie zijn wij? A place to be you

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.

ISS Facility Services is officieel gecertificeerd als  ‘Top Employer Nederland’. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. ISS ontving het keurmerk voor de eerste keer en mag zich daarom tenminste een jaar lang topwerkgever noemen.

Klinkt als jouw werkomgeving? Join ISS!

Klinkt goed? Solliciteer nu naar de rol van Account Administrator!

Voor vragen kun je contact opnemen met Kim Albrecht, Recruitment Business Partner op 06-38242305.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in