+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Orderpicker Bleckmann Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.123 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen als orderpicker bij Bleckmann? Ben jij altijd diegene nog genoeg energie over heeft? Dat is top want als orderpicker leg je aardig wat km's af. Dus zeg je lidmaatschap bij de fitness maar af want bij Bleckmann verdien je geld, bouw je (nieuwe) werkervaring op en dat alles tijdens je dagelijkse beweging. Als orderpicker draag je bij aan het efficiënt beheren en verspreiden van goederen, precies waar Bleckmann voor staat. De sfeer is dynamisch en gezellig, jij kunt hierin absoluut het verschil maken. Dus, op zoek naar werk dat ertoe doet en een team dat jou waardeert? Laat jouw impact merken bij Bleckmann!

Wij bieden:

Wat heeft Bleckmann jou te bieden? Droom jij van een baan als orderpicker bij Bleckmann in Bergen op Zoom? Wij bieden namelijk een fulltime positie, met een bruto maandsalaris vanaf € 2123 exclusief eventuele toeslagen. Naast een aantrekkelijk salaris en flexibele werktijden, geniet je van aantrekkelijke extra's. Allereerst, er is gratis koffie en thee voor tijdens de pauze en daarnaast is er ook dagelijks gratis vers fruit aanwezig in de kantine. Je kunt gratis parkeren en er zijn mogelijkheden om in ploegen te werken. Wanneer je 10 km of meer reist voor het werk, ontvang je ook een reiskostenvergoeding van €0,10 per km. Daarnaast ontwikkel je je carrièremogelijkheden met ons. Wij geloven in ons team en bieden volop doorgroeimogelijkheden. Wij waarderen de diversiteit van onze werknemers en bij Bleckmann is er dan ook een multiculturele en informele werkomgeving. Tenslotte en zeker niet het minst belangrijkst, geniet je 1x per jaar van een sample sale van topmerken tegen lage prijzen. Sluit je aan bij ons team en groei samen met ons!

Wij vragen:

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en oog voor detail heeft. Wat we van jou vragen: • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal • Je bent punctueel en betrouwbaar • Werken in een snel bewegende omgeving is voor jou geen probleem • Je bent in staat fysiek werk te verrichten en vele km's op een dag te lopen

Waar ga je werken:

Bleckmann is 's werelds snelst groeiende werkgever in de logistiek met focus op mode en lifestyle markten. In het magazijn is het altijd een drukte van belang, omdat de orders op tijd het magazijn uit moeten. Maar dit doe je zeker niet alleen. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s die samen iedere dag tot een goed eind brengen in een leuke sfeer met altijd een muziekje op de achtergrond.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in