+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lader en Losser Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,48 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met je handen en wil je veel uren maken? Dan is de baan als lader/losser in een keukenfabriek iets voor jou! Je zorgt dat alle producten op de juiste plek komen. Dit doe je in een team en met veel vrijheid. Je werkt in 3 ploegen en maakt kans op een vast contract. Ook zijn er kansen om door te groeien. Plus, je krijgt een mooie reiskostenvergoeding. Een baan waar je spierballen kweekt en geld verdient. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Een mooi salaris van €16,48 verdienen? Lekker veel uren maken? Met je handen werken in een mooie keukenfabriek? Veel vrijheid tijdens je werk? Klinkt goed toch?! Het kan als lader/losser bij DKG in Bergen op Zoom!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van €16,48 per uur (20+)
  • Kans op een vast contract!
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Doorgroeimogelijkheden: andere functies of hogerop
  • Een baan in 3 ploegen
  • Spierballen en een hoop geld! ;)
Wie ben jij

Zo, zeg dat sportschoolabonnement maar alvast op! Als lader/losser ben je heel de dag fysiek lekker bezig. Spierballen gegarandeerd! En verder:

  • Spreek je de Nederlandse of Engelse taal.
  • Ben je fulltime (of meer!) beschikbaar.
  • ​​Kun je met eigen vervoer naar Bergen op Zoom komen.
Wat ga je doen

Als lader/losser zorg je, samen met je collega’s, dat alle containers elke dag weer geladen en gelost worden. Jij checkt waar alle producten heen moeten. Alle uitgaande goederen komen ook langs jou! Al die mooie keukenkastjes, planken en dozen vol met schroeven! Je schuift hier namelijk de producten naar de juiste lopende band (in de vloer). Daarna stapel je alles op in de vrachtwagens! Jij zorgt er dus voor dat alles in de juiste container terecht komt. Hoe leuk! Wel zo handig, komt het in ieder geval bij de juiste klant terecht! Jij bent de laatste stap van het logistieke proces. Last best! :) Is er een afdeling wat later met het leveren van producten? Dan ga je iets langer door! Helemaal niet erg toch? Dat is wel lekker uren maken & cashen als lader/losser! Als alles geladen en gelost is zit jouw werkdag er alweer op. De tijd vliegt voorbij! En als je overwerkt krijg je wat lekkers te eten en te drinken van DKG!

Waar ga je werken

In de mooiste keukenfabriek van Nederland natuurlijk! In de fabriek van DKG in Bergen op Zoom is een groot gedeelte al geautomatiseerd. Super gaaf om te zien! Er zijn ook dingen die niet geautomatiseerd kunnen worden. Jouw functie als lader/losser is daarom erg belangrijk! Met een leuke groep collega’s ben je elke dag samen aan het werk! Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant weer een mooie nieuwe keuken heeft. En… Naast je werk zit een keuken outlet van DKG. Kan je lekker inspiratie op doen voor jouw nieuwe keuken ! ;)

Sollicitatie

Aan de slag als lader/losser bij de gezelligste keukenfabriek van Nederland? Solliciteer dan snel. We nemen binnen één werkdag contact op. En je eerste salaris is dan volgende week al binnen! Eerst nog wat vragen? Plan dan meteen een bel afspraak in op de volgende pagina! Hopelijk tot snel bij DKG!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in