+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Logistiek Coördinator Light Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.400 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Hou je van plannen en organiseren? In deze functie werk je als administratief medewerker en ben je veel bezig met het coördineren van goederen. Je zorgt dat alles goed loopt tussen klanten, vervoerders en je collega's. Het is belangrijk dat je goed kunt werken met verschillende systemen en snel problemen kunt oplossen. Je komt te werken in een gezellig team met een informele sfeer. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte organisator? Klinken de woorden plannen, coördineren en regelen jou als muziek in de oren? Dan is deze administratieve baan waarbij je veel contact hebt met diverse partijen, wellicht de baan voor jou! Wij zijn voor dit bedrijf in Bergen op Zoom op zoek naar een fulltime (40 uur) Adminstratief medewerker. Nieuwsgierig naar de taken van deze baan? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Salaris tussen €2400 en €3200
  • Gezellige werksfeer
  • 40 uur per week
  • Bergen op Zoom
wie ben jij

Als echte logistiek coördinator gaat jouw hart sneller kloppen van regelen en organiseren. Jij hebt al minimaal een jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke administratieve functie! Daarnaast kan je niet wachten om jouw ervaring verder uit te breiden. Jij bent iemand die gemotiveerd is om aan de slag te gaan, het werk ziet, dit ook graag oppakt en naar je toe trekt. Door jouw organisatorische inzicht weet jij processen in goede banen te leiden, waarbij je de kwaliteit niet uit het oog verliest. Je stelt prioriteiten en weet jouw draai te vinden in stressvolle situaties.

  • Een afgeronde mbo-opleiding, waarbij een opleiding in de logistieke richting een pré isGoede beheersing van zowel Nederlands als Engels.Je bent administratief sterk en hebt een open houding richting zowel je collega’s als derden
wat ga je doen

In de functie van Logistiek Coördinator Light ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het proces van de binnenkomende en uitgaande goederen. Dit coördineer je tot in de puntjes. De voorbereidingen beginnen al een dag vooraf. Je maakt een administratieve planning en communiceert deze naar je collega’s in het magazijn. Je werkt met diverse WMS-systemen en andere specifieke internet applicaties. Tussendoor los je de problemen op die voorbijkomen. Hierbij pas je als dit nodig is de orders weer aan. Jij bent de spil tussen de klant, de vervoerder en je collega’s in het magazijn. Je zorgt ervoor dat iedereen van de juiste informatie is voorzien en het proces zo soepel mogelijk verloopt. Je werkt samen met de accountmanager die de contractuele afspraken met de klant maakt en bewaakt.

  • De klant durven te wijzen op gemaakte afsprakenSnel schakelen wanneer er iets niet volgens planning verlooptDe juiste documentatie verzorgen bij orders en zendingen aanmelden bij vervoerders
waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een logistiek bedrijf wat zich onder andere bezighoudt met opslag van goederen voor haar klanten. Het bedrijf biedt logistieke oplossingen op maat, zowel qua opslag als qua inpakwerkzaamheden. Een platte organisatiestructuur en informele bedrijfscultuur is typisch voor dit bedrijf. De lijntjes zijn kort en ieder doet zijn best om een goede werksfeer te creëren. Jullie team werkt samen met de accountmanager die de contractuele afspraken met de klant maakt en bewaakt.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in