+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Reactor Operator Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.600 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Wij, een wereldwijde leider in synthetische coatings en harsen, zoekt Procesoperators voor de chemische procesindustrie. Je gaat werken met twee verschillende productieprocessen, waarbij je verantwoordelijk bent voor het bewaken en bijsturen van de processen. Je werkt in een team van operators en krijgt de kans om door te groeien en meer verantwoordelijkheden te krijgen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Onze opdrachtgever uit Bergen op Zoom is op zoek naar Procesoperators met een MBO3 opleiding richting Procestechniek (VAPRO B) op zak, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de chemische procesindustrie!

Functie omschrijving

De productie heeft twee gescheiden productieprocessen voor de productie van synthetische coatings en harsen. Het eerste proces maakt gebruik van hete olie verwarming en gebruikt deels natuurlijke grondstoffen, terwijl het tweede proces synthetische harsen uit acrylaatmonomeren produceert met stoomverwarming. Beide processen zijn batchgewijs en vinden plaats in 16 reactoren verdeeld over de BPO- en BPX-fabrieken. Na het chemische proces worden de producten gefilterd, afgevuld en verpakt/gelabeld.

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijsturen van de productieprocessen, zowel op het veld als vanuit de controlekamer. Je signaleert storingen in het proces of aan de installaties en rapporteert hierover. Daarnaast neem je monsters af ten behoeve van kwaliteitscontroles en zorg je voor een correcte wachtoverdracht. De teamcoördinator stuurt de ploeg operationeel aan, en de senior operator biedt vaktechnische ondersteuning. De ploeg bestaat uit 5 (senior) operators en een aantal aankomend/aspirant operators.

Je werkt in een 5-ploegendienst volgens een kort cyclisch rooster (2-2-2) met starttijden om 06.00 uur, 14.00 uur en 22.00 uur.


Functie eisen

Je wordt naarmate je niveau en werkervaring het toelaat steeds meer betrokken bij de ontwikkeling van het proces en je krijgt ook steeds meer verantwoordelijkheden omtrent procesbewaking.

  • In het bezit van minimaal een afgerond MBO3 Procestechniek (VAPRO B) diploma;
  • Geldig VCA en Heftruckcertificaat (kun je halen via DETALENT);
  • Ervaring in de chemie (eventueel d.m.v. stages) is een pré maar geen eis;
  • Flexibele instelling, en een sociaal karakter;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;

Wij vragen ook starters om te reageren!


Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever uit Bergen op Zoom is wereldwijd een toonaangevend producent van synthetische coatings en harsen. Ook maken zij additieven voor industriële, bouwkundige, beschermende, automotive en speciale coatings en inkten. De organisatie is een pionier op het gebied van gespecialiseerde chemicaliën en biedt een uitgebreid assortiment aan producten. In Bergen op Zoom werken circa 300 medewerkers  in een informele organisatie met een open werkcultuur. Ook is er volop ruimte je te ontwikkelen door middel van diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris zal uitkomen tussen de €2750 en €3600 bruto per maand (afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring), dat is exclusief een toeslag van 28,5% voor het werken in een 5-ploegensysteem, een 13e maand en een wachtdagcompensatie van 3,5%. Kortom, uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in