+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teamleider productiekwaliteit Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Supervisor Quality Continuous Improvement speel je een cruciale rol in het managen van de quality engineers over drie afdelingen, met als doel de klantverwachtingen te overtreffen. Je leidt verbeteringsinitiatieven en implementeert een monitoringsysteem. Geniet van directe indiensttreding, de mogelijkheid om proactief verbeteringen te identificeren, en een beloning die past bij je prestaties, inclusief aantrekkelijke compensaties. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Supervisor Quality Continuous Improvement is de officiële titel vanuit onze partner voor deze vacature. De kern van de functie is het managen van de quality engineers per afdeling. In totaal zijn er drie kwaliteitsafdelingen. Je zorgt ervoor dat alle verwachtingen van de klant per product gehaald worden. Daarom is het belangrijk dat de quality engineers hun werk naar alle standaards uitvoeren. Je levert een actieve bijdrage aan het leiden van verbeteringsinitiatieven en zet een monitoringsysteem op voor halffabricaten en eindproducten met statische evaluaties en voorspellingen. Dit is een greep uit je takenlijst/verantwoordelijkheden.

Heb jij ervaring in het managen van een groep enigneers of verschillende afdelingn en wil jij deze mooie functie? Laat het weten voordat iemand anders sneller is.

wat bieden wij jou
  • Direct in dienst bij onze opdrachtgever
  • Proactief verbetering mogelijkheden identificeren
  • Toonaangevend bedrijf
  • Beloning conform de CAO met leuke compensaties
  • Kennis van ISO, GMP, GCP, ICH en/of GLP is een pré
wie ben jij

Jij bent supervisor op het gebied van kwaliteit(verbetering) en hebt verschillende verantwoordelijkheden. Je kan een afdeling dragen en kunt goed tussen de klanten en interne belanghebbende schakelen. Een drive om te blijven verbeteren is belangrijk. Een gemotiveerd team werkt het beste en jij bent de leider. Vanwege de internationale werkgever beheers je de Engelse taal goed. Daarnaast zijn er de volgende vereisten:

  • Bachelor of master diploma in engineering of een vergelijke sector;
  • Ervaring in een soortgelijke functie waarin je leiding geeft aan kwaliteitsafdeling;
  • Ervaring met het leiden van audits en sample processen;
  • Je hebt een analytische en pro-actieve houding waardoor effectiever gewerkt wordt.
wat ga je doen

Het is jou verantwoordelijkheid als supervisor dat de kwaliteit van de werkzaamheden hoog blijft en waarnodig verbeterd. Dit doe je door het managen van de engineers en te anticiperen op de ontwikkelingen. Alle werkzaamheden moeten voldoen aan de standaards op het gebied van veiligheid, gezondheid & duurzaamheid (EHSS). Je houdt contact met klanten en speelt in op hun verwachtingen. In het programma OPEN + wordt alles geregistreerd, de gegevens gebruik je weer voor het analyseren van de huidige werkprocessen.

what else:

  • Een vooruitstrevende cultuur organiseren binnen het huidige team en trainingen organiseren om te blijven ontwikelen;
  • Het managen van de klachten, kijken of er trends zijn (rapporten) en deze omzetten in verbeteringen.
waar ga je werken

Je komt te werken in een dynamische omgeving. Je gaat werken met verschillende levels van expertise. Deze functie is niet je plafond. Hier nemen ze on-the-job learning serieus en je krijgt mooie kansen om jezelf te ontwikkelen.

sollicitatie

Kan jij als Supervisor Qualitiy de kwaliteit van de werkzaamheden hoog houden en daardoor te klanten tevreden houden? Solliciteer dan snel

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in