+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Junior Werkvoorbereider Industrie Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.650 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek? Als Junior Werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in verschillende projecten. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt dat alles klaar is voor de start. Je helpt met het plannen van materialen en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Dit is jouw kans om te laten zien wat je kunt en bij te dragen aan het succes van projecten. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Klaar voor een sprankelende stap in je professionele reis en ben jij een ware meester in de elektrowereld? Waar wacht je nog op? Duik in de details hieronder, want jouw volgende avontuur begint hier!


Wat ga je doen?

Als Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek neem je onder begeleiding van een ervaren collega een integrale rol op je in diverse elektrotechnische modificatieprojecten. Vanaf het initiële concept tot aan de succesvolle oplevering, ben je verantwoordelijk voor het tijdig beschikbaar stellen van de juiste materialen. Je speelt een sleutelrol in de calculatie, technische werktekeningen, planning en de uitvoering van projecten.

Deze uitdagende functie omvat een breed scala aan taken, waaronder het coördineren van de complete werkvoorbereiding voor elektrotechnische projecten. Daarnaast fungeer je als een betrouwbare vraagbaak voor zowel leveranciers als collega’s. Je onderhoudt nauw contact met engineering, tekenaars en de uitvoering, en werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines, vooral binnen de lichte industrie.

Als Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek ben jij de spil in het web, waarbij kwaliteit, het nakomen van afspraken en duidelijke communicatie centraal staan. Wil jij een cruciale rol spelen in het succesvol realiseren van projecten? Dan is dit jouw kans om te schitteren binnen onze dynamische organisatie!


Jouw werkzaamheden
  • Samenwerken met verschillende teams, waaronder engineering, tekenaars en uitvoerend personeel, om de projectdoelen te bereiken;
  • Organiseren en plannen van benodigde middelen, materialen en mankracht voor projecten;
  • Zorgen voor tijdige beschikbaarheid van de juiste resources om projectvertragingen te voorkomen;
  • Ondersteunen bij het opstellen van kostenramingen en begrotingen voor projecten;
  • Opstellen en beheren van technische werktekeningen en documentatie voor de uitvoering van projecten.


Gevraagd

  • Een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4, bijvoorbeeld in de richting van elektrotechniek;
  • Affiniteit (of ervaring) met industriële processen en technieken;
  • Sterke communicatieve vaardigheden binnen de Nederlandse en Engelse taal;
  • Het vermogen om nauwkeurig te plannen, prioriteiten te stellen en middelen efficiënt te beheren;
  • Een proactieve en oplossingsgerichte instelling is waardevol om mogelijke uitdagingen tijdig te identificeren;
  • Een focus op kwaliteit en nauwkeurigheid in alle werkzaamheden, met aandacht voor detail.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Een innovatieve kracht in technische dienstverlening, deze organisatie leidt de weg met hoogwaardige oplossingen en expertise. Gedreven door duurzaamheid en vooruitgang, vormt ze de toekomst van de industrie. Met een team van toegewijde professionals streeft ze naar excellentie en klantgerichtheid, waardoor ze een gewaardeerde partner is in het leveren van integrale oplossingen. Haar focus op kwaliteit en groei maakt haar een toonaangevende naam in de sector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in