+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Assemblagemedewerker Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,48 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons kun je de hele dag doorbrengen met het in elkaar zetten van prachtige keukenkastjes, terwijl je deel uitmaakt van een super gezellig team. Je verdient een goed salaris en maakt kans op een vast contract. Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien. Plus, je krijgt een reiskostenvergoeding. Geen zorgen als je geen ervaring hebt, we leren je alles wat je moet weten. Kom jij ons team versterken en samen mooie keukens maken? Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Een prima salaris van €16,48 bruto per uur verdienen én heel de dag de mooiste keukenkastjes in elkaar zetten? Samen met een super gezellig team! Hier is het echt ons kent ons. Klinkt super goed, toch?! Het kan als assemblagemedewerker bij DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom!

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €16,48 per uur (20+) incl. ploegen
  • 500 uur gewerkt? Fijne salarisverhoging!
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden!
  • Kans op een vast contract!
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5 km
  • Een super gezellige werkplek Iedereen kent elkaar!
Wie ben jij

Bouwpakketten zijn echt jouw ding! Kasten in elkaar zetten? Ja hoor, kom maar op! Dat lukt jou wel als assemblage medewerker :). En verder:

  • Heb je je eigen vervoer om op werk te komen
  • Spreek je Nederlands (i.v.m. de beeldschermen met Nederlandse instructies).
  • Ben je beschikbaar om in minimaal 2 ploegen te werken!
Wat ga je doen

Als assemblage medewerker sta je samen met een paar collega’s aan een lopende band. Op deze lopende band komen allemaal kleine kastjes en grote kastjes voorbij! Jij zorgt ervoor dat de juiste lades in de juiste kastjes komen. Ook het monteren van de achterwanden hoort erbij! Gelukkig staan er een paar beeldschermen bij, want daar kun je precies op zien wat waar hoort! Eigenlijk gewoon een groot bouwpakket dus. Altijd leuk om in elkaar te zetten, toch?! Wat ook fijn is: technische ervaring is niet belangrijk! Als je gemotiveerd bent, leren wij je de rest. En als laatste... hoe leuk om te bedenken dat deze kastjes volgende week in iemands keuken hangen?! Daar heb jij aan meegeholpen! Kortom, een topbaan als assemblage medewerker!

Waar ga je werken

Bij DKG de Keukenfabriek in Bergen op Zoom worden de mooiste keukens van A tot Z gemaakt! Het begint bij een plank en eindigt in een keukenkastje :). Samen met een grote groep collega’s werk je dus maar aan één ding: de mooiste keukens voor iedereen! Het leuke aan DKG is dat bijna iedereen elkaar hier kent. Ons kent ons! De sfeer hier is top. Is het warm weer? Dan komen ze langs met lekkere ijsjes of frisdrank! Dat zie je niet overal, toch?! Bij DKG gelukkig wel!

Sollicitatie

Aan de slag als assemblage medewerker? Solliciteer dan snel! We nemen binnen één werkdag contact met je op. Eerst nog wat vragen? Plan dan meteen een bel afspraak in op de volgende pagina! Hopelijk tot snel bij DKG!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in