+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Villabouw Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.700 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Werkvoorbereider in de luxe villabouw. Je bent een belangrijke schakel tussen klanten, onderaannemers en het bouwteam. Je zorgt dat alle projecten goed lopen, binnen het budget en de planning. Je taken zijn onder andere het plannen van projecten, het regelen van inkoop en het contact houden met verschillende mensen. Ervaring is niet nodig, maar wel de juiste instelling: je moet van aanpakken weten. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Een erg afwisselde functie in de werkvoorbereiding bij een aannemer die voornamelijk werkzaam is in de luxe (villa)bouw. In deze diverse en afwisselde functie fungeer je als een echte spil in ’t web die alle balletjes gedurende de werkvoorbereiding hoog moet houden. Daarbij is je ervaring niet van belang, maar wat onze opdrachtgever zoekt iemand die echt van aanpakken weet!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider Villabouw ben je verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van alle werkzaamheden die komen kijken bij de bouw van luxe villa’s en woningen. Je bent daarbij de schakel tussen de klant, onderaannemers en het bouwteam. Je zorgt ervoor dat ieder project soepel verloopt, binnen de gestelde budgetten en planningen.

Jouw taken omvatten onder meer het opstellen van gedetailleerde projectplanningen, het aanvragen van offertes en het selecteren van de geschikte onderaannemers en leveranciers. Je bewaakt daarbij de voortgang van de werkzaamheden en grijpt tijdig in bij eventuele afwijkingen. Daarnaast ben je het eerste aanspraakpunt voor de klant, waarbij je hun wensen vertaal naar concrete acties en oplossingen.


Jouw werkzaamheden
  • Verzorgen van de inkoop van materialen;
  • Uitwerken en controleren van de tekeningen (AutoCAD & Revit);
  • Controleren en uitwerken van de tekeningen;
  • Aanvragen van de offertes;
  • Contact onderhouden met projectleider, opdrachtgevers en leveranciers.


Gevraagd

  • Een afgeronde mbo-/hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde;
  • Enkele jaren ervaring als Werkvoorbereider, maar ook een gedreven starter is inpasbaar;
  • Kennis van AutoCAD en Revit is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je herkent je in de volgende eigenschappen: teamplayer, aanpakker en gedreven.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever werk je aan de mooiste (nieuwbouw)projecten. Ondertussen zijn zij actief vanuit 4 vestigingen, iedere locatie heeft zijn eigen cultuur. Maar één ding is zeker: een positieve werksfeer is overal voelbaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in