+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitsmedewerker Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,07 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Altijd al betaald friet willen eten? Bij Lamb Weston werk je als kwaliteitsmedewerker in 5 ploegen, omringd door heerlijke friet. Je proeft, controleert en zorgt dat alleen de beste friet de deur uit gaat. Naast het lekkere werk, bieden we betaald friet eten, een aantrekkelijke ploegentoeslag en misschien zelfs een vast contract. Je krijgt wekelijks je salaris en er is ruimte om te groeien. Plus, je zou ook op onze andere locatie kunnen werken. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Betaald friet eten. Wist je dat dit écht een baan is? Als kwaliteitsmedewerker bij Lamb Weston in Bergen op Zoom komt je droom dus uit! Ga aan de slag in 5 ploegen en wordt de hele dag omringt met friet! Lees snel verder en kom erachter wat deze functie jou nog meer te bieden heeft.

Wat bieden wij jou
  • Betaald friet eten voor €16,07 bruto p.u.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • Aantrekkelijke ploegentoeslag.
  • Wekelijks je salaris uitbetaald!
  • Eventueel uitzicht op een vast contract.
  • Ploegentoeslag tot 100%!
Wie ben jij

Friet in de ochtend, friet in de middag, friet in de avond en friet in de nacht. Eigenlijk gewoon dus op ieder moment van de dag! We verwachten namelijk dat jij als kwaliteitsmedewerker beschikbaar bent in 5 ploegen en dat je daarnaast:

  • De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.
  • Dat je in het bezit bent van eigen vervoer.
  • Ervaring hebt met het uitvoeren van kwaliteitscontroles, bij voorkeur in de food industrie, en dat je goed overweg kunt met computers.
Wat ga je doen

Hoppa, er is weer een nieuwe lading friet klaar in de productie. Jij haalt een zak friet van de productielijn en daar beginnen jouw werkzaamheden. Je stopt wat friet in de frituurpan en ondertussen ga je de andere friet controleren. Dit doe je met veel precisie. Hebben de frieten de juiste kleur, lengte, dikte en dichtheid? Geslaagd (tot zo ver)! Ping, de frietpan is klaar. Nu komt het lekkerste gedeelte: proeven maarrrr! Jammie, jammie. Deze frieten zijn echt van goede kwaliteit! Alle uitslagen leg je vast in de computer en pas als alle frieten geslaagd zijn, geef jij het signaal dat ze de deur uit mogen! Als kwaliteitsmedewerker heb je dus een hele verantwoordelijke baan, maar het belangrijkste: ook een hele lekkere!

Waar ga je werken

Hoe vaak kunnen we het nog benoemen? Jij gaat werken tussen de friet! Maar, Lamb Weston maakt niet alleen friet. Zij produceren ook aardappelvlokken, Patato Dippers en Twisters. Deze producten worden verkocht in meer dan honderd landen over de hele wereld. Grote kans dat jij de producten die hier gemaakt worden al eens gegeten hebt!
Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij willen graag dat je het naar je zin hebt en dat je het beste uit jezelf haalt. Je krijgt voldoende ruimte om te groeien binnen ons bedrijf als kwaliteitsmedewerker. Om je nog meer uitdaging te bieden is het mogelijk dat je ook bij de andere locatie van Lamb Weston gaat werken- in Kruiningen!

Sollicitatie

Kun jij als kwaliteitsmedewerker niet wachten om al die friet te proeven? Solliciteer dan snel! Heb je eerst nog vragen? Bel, app of mail ons dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in