+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen op Zoom.

Startersfunctie als Adviseur/Inspecteur bij een informeel Ingenieursbureau Bergen op Zoom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit ingenieursbureau zoekt een nieuwe collega in de civiele techniek. Je gaat werken aan verschillende projecten en hebt een adviserende rol. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zowel op het werk als persoonlijk. Je maakt deel uit van een team van inspecteurs en adviseurs. Je taken zijn onder andere het beheren en onderhouden van projecten, overleggen met opdrachtgevers, inspecties uitvoeren en rapporten opstellen. Dit is een kans om te groeien in je carrière. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je (bijna) een opleiding afgerond richting MBO/HBO Civiele Techniek, Built Environment, Bouwkunde of een soortgelijke studie? Ben je op zoek naar een startersbaan in de civiele techniek waarbij je een veelzijdige adviserende rol kan gaan vervullen? Wil je graag jezelf persoonlijk blijven ontwikkelen? Dan is dit ingenieursbureau uit regio Bergen op Zoom op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is zowel actief als ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van civieltechnische dienstverlening. Daarbij zijn zij met inmiddels meer dan 60 medewerkers actief (verdeeld over 3 vestigingen in de regio's: Bergen op Zoom, Heerenveen en Harderwijk). Zo houden zij zich hoofdzakelijk bezig met het oplossen van civieltechnische vraagstukken en spelen daarin ook een belangrijke rol op het gebied van advisering. Daarbij werken ze voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers met uitdagende projecten. Denk daarbij aan Rijkswaterstaat en ProRail. Ze leveren daarbij een zeer breed pakket aan diensten, waaronder projectmanagement, berekeningen van constructies en het inspecteren van kunstwerken. Binnen deze jonge organisatie zijn er daarnaast zeer korte lijnen en is er veel persoonlijke aandacht voor jou als junior professional.

Wat ga je doen?
Als Adviseur/Inspecteur krijg je bij dit dynamische Ingenieursbureau een interessant en gevarieerd takenpakket. Je zal deel gaan uitmaken van het team van inspecteurs en adviseurs. Zo zal jij verantwoordelijk zijn voor een divers scala aan lopende projecten. Daarbij is het belangrijk dat jij zorgt voor het beheer en onderhoud van deze projecten. Hierbij hoort het overleggen met de opdrachtgever over de planning en uitvoering. Ook houdt jij je bezig met het uitvoeren en verwerken van inspecties en materiaal metingen. Verder controleer jij alle gegevens in de beheersystemen. Daarnaast is het jouw taak om bijhorende documenten en rapportages op te stellen. Ten slotte, er is bij deze organisatie voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen in zowel het vakgebied als op persoonlijk vlak.

Vereisten
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent initiatiefrijk;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je hebt een MBO/HBO diploma in de richting van Civiele Techniek, Built Environment, Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in