+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergschenhoek.

Belader/vuilnisman Bergschenhoek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als belader werk je samen met de chauffeur om afval op te halen en op de juiste plek te brengen. Je begint vroeg in de ochtend en werkt van maandag tot en met vrijdag. Je dag start in Bergschenhoek. Je helpt ook met het schoonhouden van het werk en het oplossen van problemen. Je krijgt een goed salaris, wekelijkse betaling, en geld voor reizen. Er zijn kansen om te groeien in je werk. Je komt in een team dat gezellig is. Dit werk is buiten, dus je bent veel in de frisse lucht. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als belader ben je bijrijder op de inzamelwagen en zorg je er samen met de chauffeur voor dat het afval op de juiste manier op de juiste plek terecht komt. Je starts ochtends om 07:15 uur en meld je op de start locatie in Bergschenhoek. We verwachten dat je op tijd op je werk aanwezig bent, omdat jij en je collega afhankelijk van elkaar zijn. Zodra jij aanwezig bent, kan het inzamelvoertuig vertrekken. Samen met de chauffeur ga je op pad. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag (30/40 uur in de week). Welke taken horen hier allemaal bij? Je gaat mee op de inzamelwagen om vervolgens het afval op te halen en in de inzamelwagen te doen. Inzamelmiddelen positioneren zodat deze makkelijk geledigd kunnen worden. Terugzetten van de inzamelmiddelen, het opruimen van morsvuil, bedienen, schoonhouden en onderhouden van de inzamelvoertuigen, signaleren van problemen bij onjuist aanbiedgedrag. Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!

Wij bieden:

Aan de slag gaan als belader betekent het volgende: - Een startsalaris vanaf 13,27 euro bruto per uur;
- Wekelijkse verloning vanuit Timing;
- Reiskostenvergoeding;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Een leuk en gezellig team.

Wij vragen:

Jij bent een topper zoekende naar een functie als belader die echt van aanpakken weet als jij: - Op zoek bent naar een functie waar je verschil maakt;
- De Nederlandse taal beheerst (in verband met de veiligheidsregels);
- Je bent een echte aanpakker bent;
- Je vindt het heerlijk om buiten te werken!

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is al jaren actief in Nederland, Ze halen afval op en zij gaan voor een wereld waarin afval niet bestaat omdat zij het recyclen en hergebruiken. Zo worden de schaarse grondstoffen niet nóg schaarser. Ben jij betrokken bij de wereld en een duurzame samenleving? Dan is het een prachtig bedrijf om voor te werken. Hier geloven ze dat wat ze doen net zo belangrijk is als hoe ze het doen. Veiligheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kernwaarden. In de organisatie heerst een betrokken werksfeer waar belang wordt gehecht aan open communicatie, enthousiasme, humor, professionaliteit en inzet. Zij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken. Je werkt in regio Lansingerland met als opkomst locatie, de vestiging in Bergschenhoek. Draag jij je steentje bij?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in